Poista 10 kiloa

21 October 2017

© Jupiter Images / iStockphoto

poista 10 kiloa. Neljässä viikossa. Ilman ruokavalioon tai jojo vaikutus. Tai niin monta lupausta kovaa mainonnasta. mutta realistisesti se ei ole - mutta ei yleensä suositella!

Kuka terve ja ennen kaikkea kestävä haluaa laihtua 10 kiloa, lähinnä tarvitaan

Monet voi mennä tarpeeksi nopeasti laihdutus. Rekisteröidyt lähimpään kuntosali luopumisen kaikista karkkia ja kertoi kaikki ystäväni, menetät paino ansiosta uuden ruokavalion viikosta muutamaan kiloon.

Ensimmäisessä kiloa nopeasti katosi - mutta tuskin kukaan ole syntiä muutaman kerran, kilo on yhtä nopeasti takaisin lantiolla. poista 10 kiloa tuntuu äärettömän vaikeaa tällaisissa hetkiä.

halua menettää 10 kiloa, on suuri hanke. Ota huomioon, että ylimääräistä kiloa luultavasti kertynyt yli useita kuukausia tai vuosia, eikä "joskus vain" let wegtrainieren.

kilo puhdasta rasvaa sisältää noin 9000 kilokaloria. Kuitenkin laihduttaa, et vain menettää rasvaa, mutta myös jonkin verran vettä. Jos painokiloa alas, sinulla on käytännössä noin 7000 kilokaloria säästä.

jolloin saatiin yhteensä Poista 10 kiloa pystyä, kannattaa suunnilleen 70000 kilokaloria kuluttaa enemmän kuin otat ruoan kautta - ja että työt ei yössä.

Jotkut ihmiset ottavat pois nopeammin kuin toiset. Syynä tähän on niiden Geneettistä materiaalia (DNA) tai niiden aineenvaihdunta. Poltat energiaa ruuasta helpommin ja antaa heille lämpönä. Ihmiset, jotka laihtua helposti, on nimeltään "huono syöte kierrättäjät",

Toisaalta, on yksilöitä, joissa ravinnosta koota yhtä rakkaus käsittelee nopeasti. Nämä ihmiset tarvitsevat vastaavasti kauemmin, jotta esimerkiksi poistaa 10 kiloa.

Mutta moni voi matkalla haluttu paino ei tarpeeksi nopeasti - sikäli kuin jompaakumpaa kaatua ruokavalio Jojo vaikutus tapahtuu ja putoavat yrityksiä unohdettu.

Seuraavat vihjeet voivat auttaa sinua sulaa yli puntaa vähitellen lopulta jopa pystyä poistamaan yli 10 kiloa.

Pääsääntöisesti ylimääräistä kiloa on vuotta kertynyt. Ajatus siitä, että joku voisi muutaman viikon "joskus vain" 10 kiloa lasku, on epärealistinen. Ruokavalio ei toimi yhdessä yössä.

Kuinka paljon aikaa tarvitset tarkalleen saavuttaa haluttu paino, riippuu monista tekijöistä - kuten omasta ruokavaliosta, sinun urheilusuorituksen ja aineenvaihduntaa.

Karkeana arviona, kalori vaje on 70000 kilokaloria, sinun täytyy vähentää 10 kiloa.

Jos kuluttaa esimerkiksi vähäkalorista ruokavaliota päivittäin 300 kilokaloria enemmän kuin otat elintarvikkeiden välityksellä, voit sisällä 35 viikkoa kierros Poista 10 kiloa.

Kuitenkin näytelmät genetiikka tärkeä rooli. Jotkut ihmiset voivat käyttää mukana toimitettua energiaa ruokaa köyhille ja siten nopeasti poistaa 10 kiloa kuin toiset.

Kuka haluaa laihtua yhteensä 10 kiloa, on vaikea tehtävä päälle. Siksi on suositeltavaa, että menestys, että olet realistisia välitavoitteita set. Siis aina seuraavaan vaiheeseen voitto mielessä ja odottavat etenemistäsi vieläkin.

Otetaan esimerkiksi, ennen, seuraavassa neljä viikkoa kaksi kiloa vähenee. Tämä on realistinen tavoite, joka pääsee monia, joilla on terve ja ennen kaikkea vähäkalorista ruokavaliota.

Muita tavoitteita voivat olla,

Jos haluat laihtua, tarvitset negatiivinen energiatasapaino - toisin sanoen, sinun täytyy kuluttaa enemmän energiaa (kaloreita) kuin otat.

Saavutetaan parhaiten tätä jonka tasapainoinen ruokavalio säästää muutaman kaloria päivittäin. Tarvitset ruokavalio ei vaihda raakoja vihanneksia ja salaattia, vain koska et halua menettää 10 kiloa - vähän luopuminen kuuluu kuitenkin myös.

Vältä niin sanottu "tyhjä" Kalorit kuten vaaleaa leipää, pikaruokaa ja muut ylös ja napata sen sijaan Whole Foods miten

pitää nämä elintarvikkeet täysin kauemmin ja antaa kehollesi välttämättömiä ravintoaineita.

Urheilutoimintaa tulisi integroida ne osaksi päivittäistä rutiinia. Koska urheilu polttaa kaloreita ja edistää pitkällä aikavälillä auttaa menettää yli puntaa.

Riippumatta urheilun valitset riippuu henkilökohtaiset mieltymykset. Olitpa treenata kuntosalilla laitteissa miehittää Pilates luokan tai lenkille puoli tuntia: tärkein asia, voit siirtyä säännöllisesti!

Sen ei tarvitse olla sama kuin päivittäin maraton. Tarpeeksi usein jo siellä, pienet arkiset asiat muuttaa lisätä kalorien kulutusta ilman suurempia ponnistuksia:

Mitä söit tänään? Pulla aamiaiseksi? Vai oliko se kaksi? Jokapäiväisessä elämässä, voit nopeasti kadottaa kuinka paljon ja mitä syöt.

meidän kärki: Kirjoita kahdesta kolmeen viikkoa kaikki mitä syöt, kun syöt ja varsinkin miksi syöt. Älä unohda juomia - jopa joskus kaloreita.

Ruokavalion suunnitelma, voit hallita kuinka paljon kaloreita ottaa päivittäin ja tarkista syömiskäyttäytymistään jälkikäteen tällä tavalla.

Lomake syöminen suunnitelma ladattavissa (pdf, 217 kt)

Jos haluat menettää 10 kiloa pitkällä aikavälillä, sillä ei ole väliä kuinka paljon painoa häviät yössä. varten Kehon paino vaihtelee päivittäin ja riippuu esimerkiksi riippuu siitä, kuinka paljon olet juonut ennen tai jos aiemmin urheilussa.

Huolimatta urheilun ja tiukkaa ruokavaliota, se voi siis käydä niin, että saat ja seuraavana päivänä vaa'alle painavat yhtä paljon kuin ennen. Monet up turhautumista kertyy niin nopeasti.

meidän kärki: Punnitse itsesi ei joka päivä, mutta korkeintaan kerran viikossa.

Laihdutus ei ole helppoa - että jokainen, joka on joskus yrittänyt tai toisella ruokavalio valkoinen. Jos haluat menettää yhteensä 10 kiloa, tarvitset aika ja paljon kärsivällisyyttä.

Joten et menetä matkalla haluttu paino motivaatio, sinun pitäisi silloin tällöin palkinto. Tämä ei tarkoita, että sinun juhlia palkintona yhtenä päivänä viikossa ilman rajoituksia.

Juhlia asiakkaat seuraus mieluummin


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3