Spinaalianestesian: keisarinleikkauksella

21 October 2017

Spinaalipuudutuksen on keisarinleikkauksella (keisarinleikkauksella) hyvin yleinen anestesia menettelyjä. Suunnitellaan ja niin sanotut kiireellinen keisarinleikkaukset suoritetaan usein Saksassa tätä tekniikkaa. "hätäisesti" tarkoittaa sitä, että lapsi tulisi ottaa puolen tunnin sisällä maailman. (Vain ns hätä keisarileikkaus"Hätä Keisarinleikkauksen"), Jossa lapsen hengen tai äiti on uhattuna, on aina yleisanestesiaa (yleisanestesiassa) sijasta spinaalipuudutuksen. Yleisanestesian vaikuttaa suoraan, jolloin nopein mahdollinen toimitus.

Sopiva menetelmä anestesian varten keisarinleikkauksella riippuu siis ensisijaisesti synnytykseen kiireellisyys (Onko se lapsi ja äiti hyvin?) Alkaen. Säännölliseen toimitukset potilaan pyynnöstä ja suosituksesta nukutuslääkäri on merkitystä.

Valitsemalla spinaalipuudutusprosessia varten keisarileikkaus, on se etu yleisanestesiaa seuraavat hyötyjä:

Puudutus menettelyjä, kuten spinaalianestesian eivät todennäköisesti tuota aiheuttaa komplikaatioita sekä äidille että lapselle aikana keisarinleikkauksella. Lisäksi äidit ovat yleensä hyvin tyytyväisiä tällä menetelmällä. Kuitenkin, tyypillinen spinaalipuudutuksen ei-toivottuja sivuvaikutuksia voi ilmetä.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 8