Virtsa (virtsa-analyysi): Väri

21 October 2017

Osana virtsanäyte (virtsa), lääkäri arvioi väri virtsanäyte. On tärkeää, että tämän arvioinnin Virtsa Juuri kerättyjä (Virtsa) käyttää, kuten jotkut virtsan komponentteja muuttavat väriään jonkin ajan kuluttua kemiallisella reaktiolla. Normaali virtsa on selkeä ja keltainen (olkia oranssi). Sen väri saadaan muun muassa ns Urochrome: Nämä ovat typpeä sisältävät keltainen värit, jotka on muodostettu proteiinin hajoamista, ja bilirubiinin (sapen pigmentti).

Yleensä Virtsan värjäytyminen riippuen liuenneen aineen pitoisuus, elintarvikkeiden, lääkkeiden, ja onko epänormaali (patologinen) ovat läsnä. Jos, kun virtsa testi valkeahko ja kermainen väri, tämä osoittaa, että valkosolujen (leukosyyttien) virtsassa (ns. leukosyturia) ovat läsnä, ja mahdollisesti munuais- tai virtsateiden infektio on läsnä. keskitetty tumma virtsa tuotetaan esimerkiksi korkea kuume. Patologinen esiintymät sappiväriaineen bilirubiini virtsassa, esimerkiksi sulkimen sappiteiden, virtsa värjäsi myös pimeässä. punainen virtsa tarkoittaa epänormaalia erittymistä verta virtsassa. Mutta vaikka rasittava urheiluun kuormia kuten maraton, tummempi ja hieman verinen virtsa on usein havaittu.

joten on ei jokainen poikkeama esiintyy virtsassa väri taudin oireita virtsaan testi. Myös tietyt Ruokaa ja lääkkeitä voi värjätä virtsan selvä: Joten virtsan syötyään punajuuren punainen värjääntynyt. Kuka vei monivitamiinilisän itselleen, jättää virtsasta enemmän vihreitä-kellertävä väri.

läpinäkyvyys (Nascent proteiinin veren hyytymistä) ja hilseilleitä solujen läsnäolo mätä, fibriiniä varjostaa - virtsan voi - riippumatta väri. tällaisen samea virtsa on huomattava, että virtsanäyte, jos munuaistulehdus ja virtsateiden on läsnä. Nuorilla miehillä kuitenkin maitomaista virtsa voi joskus olla mitään merkkejä sairaudesta. Jos juot paljon sijaan kivennäisvettä tai diabetes insipidus on, tyypillisesti muotoja hyvin kirkkaampi, melkein väritön virtsa.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2