Ahdistelu: syylliset ja uhrit

21 October 2017

Vaikka se tulee vaanii rikoksentekijöille näytellä vallan ja kontrollin, uhrit kärsivät usein suuresti pysyvien muutosten. Elämän kärsiviä voidaan siten alentunut, että hän on mennyt psykologista hoitoa.

Kuka tahansa voi To vaanii uhreille - riippumatta siitä, onko se on julkkis tai yksityishenkilö. Yksi merkittävimmistä uhri oli John Lennon Beatles, joka ammuttiin 8. joulukuuta 1980 New Yorkissa henkisesti häiriintynyt stalker.

Uhrien vaanii - yleensä se on naisilla - kärsivät usein vuosia alle psykologista kauhua rikoksentekijän. Jotkut ihmiset muuttavat asuinpaikkaa ja jopa heidän ystävänsä tai lähteä töistä päästä eroon ahdistelija - ei aina menestyksellä, koska Stalker ovat itsepäisiä ja yrittää kaikkensa, jotta niiden uhri tunnistettu.

Jatkoi Vaanii liittyy usein psykologisia seurauksia kytketty uhreja. Jotkut potilaat kehittää post-traumaattinen stressihäiriö ajan tai ne masentua. Harvoissa tapauksissa henkilö voi olla niin ladattu, että hän ei näe mitään muuta ulospääsyä kuin tehdä itsemurhan. Ja fyysisiä vaurioita voi syntyä esimerkiksi siksi, että Stalker hyökkää uhriaan - ääritapauksissa jopa murhan.

Onko ex-aviomies, ystävä, kollega tai joku tuntematon: Stalker on monet kasvot. Kohde stalker, se on yleensä kontrolloida uhrinsa ja saada ratkaisuissa. Jotkut stalkers jatkaa kostoa, toiset ovat vakuuttuneita siitä, että heidän uhrinsa sulkeutuisi.

Usein - mutta ei aina - stalkers ovat henkilöitä, jotka ovat aiemmin hylännyt hänen kumppaninsa / hänen kumppaninsa ja tämän ei hyväksy erottaminen haluavat. jossa voisi yrittää pitää puoliaan ja toivovat saada yhteyttä uhri uudelleen. Heillä ei ole tarvittavia sosiaalisia taitoja ja he eivät osaa tulkita negatiiviseksi ja negatiivinen lähetettyjä signaaleja uhrin oikein.

Jos mies tai nainen on lähtenyt kumppani, se on normaalia ja yleinen reaktio että Abandoned tai yrittää pelastaa kumppanuutta. Tämä voi olla kirjeitse, puhelimitse tai henkilökohtaisesti yhteydessä. Vaanii ja usein patologista käyttäytymistä, mutta se on, kun siitä huolimatta selkeä turhuuden tämäntapaista toimintaa, "nachhaken" tulee pakolliseksi ja kestää kuukausia tai jopa vuosia.

Vaanii tapahtuu osana mielisairautta kuten skitsofrenian tai persoonallisuushäiriöitä.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =