Ensimmäinen sääntö ja rintojen kasvu: puberteetti tytöillä

21 October 2017

Rinta on yksi toissijainen sukupuolielimet. Noin 10 vuotta, nännit alkavat kasvaa. Rintojen rasvakudos on yhä tallennetaan ja alkaa solki. Saattaa olla, että olet verspürst hieman vedä tai rinta on hieman herkkä tällä hetkellä. Se kestää useita vuosia ovat kunnes rinnat täysin kehittynyt, jotkut tytöt tämä tapahtuu nopeammin, toiset hitaammin - mutta se on täysin normaalia! Voi myös käydä niin, että rinnat kasvavat epäsäännöllisesti ja rinta on aluksi suurempi kuin muut. Tämä kompensoi yleensä myöhemmin mutta jälleen. Kuten aikuisten rinnassa näyttää usein perinnöllinen, on molemmat rinnat erikseen - on pieniä, suuria, yritys, roikkuu, pyöreä tai suippo rinnat.

Jotkut tytöt eivät voi odottaa ensimmäistä sääntöä, toisille se on liian aikaista. Ensimmäisen kuukautiskierron aikana (kuukautiset) käyttää 10-14vuosi. Hän on Kynnys on nainen, koska ensimmäinen sääntö on tyttö voi tulla raskaaksi. Valkoinen, kellertävä vastuuvapauden on ensimmäinen merkki että rauhaset alkavat emättimen työskennellä enemmän. Kunnes ensimmäinen sääntö on se sitten mutta silti kestää noin kuusi kuukautta koko vuoden. Jos näin käy, se voi aiheuttaa vatsakipua tai vetämällä rinnat. Lepo ja rentoutuminen harjoitukset Sitten voi lievittää lievää kipua sinulle. Jos kipu on liian voimakas, sinun tulee neuvotella naislääkäri selventää tätä.

Kuukautiset kestää noin kolmesta kuuden päivän ajan. Koko naispuolinen sykli koostuu noin 28 päivää, joten se tulee noin neljän viikon välein toistumiseen kuukautiset. Se voi kuitenkin kestää jonkin aikaa murrosiässä tytöillä kunnes säännöllisyys on vakiintunut. Säännönvastaisuudet alkuvaiheessa eivät siis ole syytä huoleen! On olemassa erilaisia ​​tapoja kerätä kuukautiskierron verta, esimerkiksi Lautasliinat tai tamponit, että voit käyttää riippuen henkilökohtaiseen hyvinvointiin. Monet tytöt murrosiässä heidän ensimmäinen seksuaalinen kokemus tai kokevat ensimmäiset sydänsuruja. Onko hyväily tai ensimmäistä kertaa seksiä - nyt on aika kerätä tietoja asianmukaisista ehkäisymenetelmistä.

Murrosiässä, ja erityisesti kuukautisten aikana, se saattaa ajoittain palata mielialan vaihtelut. Tunteet menevät usein sekaisin ja ehkä tuntuu hieman epävarma aluksi, koska monia fyysisiä muutoksia. Kestää jonkin aikaa ennen kuin tottuu muutoksia oman kehon!


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1