Lähetyssaarnaaja-asentoa: edut ja haitat

21 October 2017

Kuten missä tahansa asennossa yhdynnässä on myös lähetyssaarnaaja kannan eduista ja haitoista.

Lähetyssaarnaaja sijainti mahdollistaa pari katsella seksin aikana, Näyttää vaihto ja suudella kiihkeästi. Tämä voi lisätä jännitystä lisäksi; Lisäksi kumppani näkee suoraan miten vastustaja reagoi ja toimia sen mukaisesti. Toinen etu on lähetyssaarnaaja-asentoa on, että voit suorittaa tämän suhteellisen helppoa ja yksinkertaista.

jotkut naiset pitävät epäkohtana lähetyssaarnaaja-asentoa tyytymättömyydestä on: Vuonna lähetyssaarnaaja asennossa miehen peniksen voi stimuloida naisen klitoris ei useinkaan ole riittävä, jotta ne orgasmin. Kuitenkin nainen voi ärsyttää hänen klitoris aikana rakastelu sormilla. Lisäksi ihminen voi nostaa vähän korkeammalle aikana toimia niin, että hänen häpyluun koskettaa klitorista.

Jotkut naiset voi haitata, että ne ovat lähetyssaarnaaja-asentoa suhteellisen vähäistä ja ovat todennäköisesti pitämään passiivisuus. Kuitenkin kumppani voi vaihdella hieman asentoa muuttamalla asentoa jalkansa. Tai hän tarttui hänen kumppaninsa kanssa jalat, jotta voidaan ohjata kulma tunkeutuminen penis.

Vaikka lähetyssaarnaaja-asentoa joskus pidetään tylsä: Se on edelleen suosittu asema, joka on voimakas vetoomus!


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 81 =