Naisten kondomia: Hakemus

21 October 2017

Naisten kondomia voi olla jopa kahdeksan tuntia ennen
Yhdynnän otetaan käyttöön pienemmän emättimeen. Kun naisten kondomi valmistettu lateksista on tärkeää varmistaa, että V-muotoinen avoin rengas on suunnattu sen V-kärki kohti padon. Avoin rengas tulee olla tasainen ja näkyvä loput ulomman häpyhuulten.

Naisten kondomi polyuretaania on päällystetty ei-siittiöitä tappava voiteluaine, joka perustuu silikonista, mikä helpottaa paikoilleen ja yhdynnässä. Lisäksi sekä rasva ja vesipohjaisia ​​voiteluaine voidaan käyttää.

Kun naisten kondomi valmistettu lateksista, mutta ei vesiliukoinen voiteluaineita voidaan käyttää. Muut voiteluaineet voivat vaurioittaa lateksi rakennetta ja vaarantaa suojelua naisten kondomia.

Kun yhdynnän että pidät ulkoreunalla, kun penis on asetettu. Sen varmistamiseksi, että naisten kondomia ei luista tai tunkeutuminen penis saa tulla vieressä naisten kondomia.

Kun naisten kondomia polyuretaania voi aiheuttaa räiskyvät melua yhdynnässä. Jos häiritä tämän, voit käyttää voiteluaineita - nämä vähentävät melua.

Poistaa ulompi rengas on pakattu, naisten kondomi pyöritetään useita kertoja rekisteriin niin, että sperma kondomin edelleen, ja vetää varovasti ulos emättimestä. Mutta naisten kondomia ei tarvitse poistaa heti yhdynnän jälkeen.

Kukin naaras kondomi on tarkoitettu kertakäyttöön ja voidaan hävittää kotitalousjätteen mukana käytön jälkeen normaalisti.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 61 =