Lihasnykäykset: Aiheuttaa enimmäkseen harmittomia

21 October 2017

© iStock

Jatkuvasti toistuva lihasten nykiminen voi olla ärsyttävää. Yleensä kuitenkin se pysähtyy kun taas itse ja yleensä syyt ovat harmittomia. Tietyissä olosuhteissa, lihaskouristuksia voi esiintyä seurauksena sairaus.

Vakavuudesta riippuen lihasten nykiminen voi arkeen kärsiviä painavat paljon - tai jos kyseessä on epilepsian myös tuoda loukkaantumisen vaaraa itselleen. Lihaskouristuksia nykimishäiriöt tai Touretten oireyhtymä eivät useinkaan ole vain epämiellyttävää asianomaiselle, ne kuuluvat myös ympäristöön ja usein ratkaista väärinkäsityksiä ja ärsytystä.
 

Mikä on nykiminen?

Lihasten nykiminen yhtäkkiä tarkoitetun puhkeamista supistukset lihasten että et voi tietoisesti kontrolloida. Yksi esimerkki on nykiminen jalkojen nukahtamisen tai satunnaisesti nykiä silmäluomen.

Lihasten nykiminen voi eriasteisia Hänen ja monet eri syistä ovat, kuten:

Jotta lihaksen supistumaan, ovat hermoimpulssien tarpeen välittää aivojen vastaavaan lihas. Kun hermoimpulssien mutta ylitykset ja hallitsemattoman purkauksen aiheuttamat lihaskouristuksia.

Joskus silmien nykivät tai lihasten nykimistä muualle kuin Lyhyen liikettä ihon alle näkyvissä. Täällä, pieni lihasten nippujen draw (niin kutsuttu. Niput) toistetaan yhteen. Lääketieteellistä käyttöä niin hienot lihasten nykiminen ja termi faskikulaatioihin. Faskikulaatioihin voi esiintyä yhteydessä neurologisia häiriöitä tai jopa täysin terve ihmisiä (esimerkiksi intensiivisen urheilu) esiintyä.

Tämän jälkeen seuraa lääkärintarkastus ja neurologinen tutkimus, jossa lääkäri tutkii muun hermojen, lihasten ja refleksit. Ja sähköisiä mittauksia voi olla tarpeen selvittää syitä lihasten nykimistä. Näitä ovat, esimerkiksi,

voi päätelmistä riippuen lisätutkimuksia olla käyttökelpoisia, esimerkiksi:

Lihasten nykiminen, hoito riippuu kukin syy. Joskus epämukavuus itsestään katoaa, kun mitään sairautta hoitoa vaativa on sen takana.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 82