Internet-riippuvuus: Määritelmä

21 October 2017

Kysymys siitä, onko todella on Internet-riippuvuus addiktiivinen häiriö on kiistanalainen. Kriitikot käsitteen Internet-riippuvuus valittavat, että kuvauksen ilmiöstä ei ole totta: Jotta tunnistaa käyttäytymisen riippuvuus, heillä ei ole - samanlainen uhkapeli - olennainen, fyysinen riippuvuus, mukaan lukien vakava tai hengenvaarallisia vieroitusoireita aiheuttaa, kuten on asianlaita esimerkiksi alkoholin, lääkkeiden tai huumeiden.

Toistaiseksi Internet-riippuvuus on niin sanotuiksi "Impulssikontrollihäiriö" luokiteltu. Hillitsemishäiriöitä kuuluvat persoonallisuushäiriöt. Asiantuntijat keskustelevat parhaillaan siitä tehtävän Internet-riippuvuus päihteisiin häiriöt on hyödyllinen.

Kaima Internet-riippuvuus on New Yorkin psykiatri Ivan Goldberg, käsitteen nettiriippuvuus, lyhyesti sanottuna, IAD, 1995 otettiin käyttöön ensimmäisen kerran. Hän kuvaili suhdetta kuin mielenterveysongelma samanlainen peli tai ostoksia riippuvuus: Nämä riippuvuudet on tunnusomaista se, että potilaat ovat usein tehdä tiettyjä asioita, esimerkiksi käyttää Internetiä, pelata rahapelejä tai käydä ostoksilla, vaikka näin vahingoittaa itseään tai muita.

Asiantuntijat arvioivat, että Saksassa yli puoli miljoonaa ihmistä riippuvaisia ​​internetistä ovat.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 87