Osteomyeliitti (luuydin & ujo, tulehdus): oireet

21 October 2017

AT osteomyeliitti (luuytimen tulehdus) oireita, joita koet riippuvat luun sairauden ja iän sairastuneista.

akuutti osteomyeliitti on tyypillisesti tunnettu siitä, että voimakas yleinen sairauden oireita, erityisesti korkea kuume ja vilunväristykset. Oireet kehittää lyhyessä ajassa. Lisäksi usein tuhoalueilla Tuskallista painetta huopa.

krooninen osteomyeliitti aiheuttaa myös erilaisia ​​oireita, jotka kestävät enintään kuusi viikkoa. Krooninen osteomyeliitti voi levätä jonkin aikaa ja sitten taas aiheuttaa epämukavuutta (uusiutumisen). Sitten oireita akuutin tulehduksen voi esiintyä. Krooninen osteomyeliitti vaatii pääasiassa särky out - etenkin öisin. Teennäinen on myös turvonnut ja joskus ylikuumentunut. Joissakin tapauksissa yhteyskäytäviin peräisin infektiokohtaa muihin elimiin tai ihon pintaan - niin sanottu Fisteleiden.

Tyypillisiä oireita endogeenisen osteomyeliitin ovat:

on Yhteinen mukana osteomyeliitti, esiintyy kipua tietyt liikkeet. Tietyt asenteet liitoksen toisaalta sitä mieltä, että kyseisen henkilön helpotus - kipu laantuu. Yhteisiä investointeja hematogeeniset Säuglingsosteomyelitis ja klo akuutti hematogenous osteomyeliitti aikuisilla mahdollista.

Akuutti osteomyeliitti eksogeeninen aiheuttaa samanlaisia ​​oireita edelleen kuten endogeeninen muodossa. Yleensä tartunta alue huuhdellaan jälkeen leikkauksen tai loukkaantumisen, turvonnut ja / tai yli-lämmitetty. Myös kipua ja kuumetta.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 52