Verenkierron ja ujo, häiriöt: tavallisimmat syyt ja riskitekijät

21 October 2017

Useimmissa tapauksissa verenkiertohäiriö, kun veren rasva-, veritulppa, sidekudoksen ja kalsium talletetaan verisuonten seinämien ja siten kuristaa verisuonia. 

usein on verenkiertohäiriöitä niiden syyt on verisuonten kalkkeutuminen (Atherosclerosis). se tapahtuu useammin iän myötä päälle. Kun ateroskleroosin tapahtuu verisuonissa, sydän pois kuljettavat verta (eli valtimoihin), käyttää. Virtaus olosuhteet valtimoissa tietyillä alueilla ovat erityisen alttiita, kuten valtimohaaroille. Sisemmän astian seinämän (endoteelin) pieniä vammoja, joka aktivoi immuunijärjestelmää tapahtua - samanlainen haavan ihoon.

Monimutkaisten biokemiallisten prosessien kasvaa sisemmän astian seinämän talletukset, kapea halkaisija verisuonten ajan enemmän ja enemmän. Hitaasti etenevä verenkiertohäiriöitä pienempiä, aiemmin melko vähäistä verisuonten valtaavat alussa verenkiertoa. Se loi niin sanotut Collateral liikkeeseen (Collateral kierto). Oireet ilmaantuvat ensimmäisellä jälkeenjäänyt.

Verenkierron häiriöt voivat olla niiden syyt on verisuonitukos on: Jos alus yhtäkkiä estetty, tämä häiritsee verenkiertoa tai tehdä niistä mahdottomia. tällaisen akuutti Verisuonitukos usein aiheuttanut embolia: jossa (= yksi siirtymään läpi verenkiertoon Blutpfropf ns veritulpan.) Lohkot juuttunut materiaali on verisuoneen. Tämä voi olla, esimerkiksi, veren hyytymistä (tromboosia), sekä osat kasvainkudoksen, lapsivesi tai ilman.

harvoin tullut verisuonten muutoksiin myöhempien verenkiertohäiriöitä aiheuttajina vaskuliitti (Vaskuliitti) kyseessä. Tulehtunut alus johtuu luultavasti asiakirjoja, joissa immuunijärjestelmä on suunnattu oman kehon (ns. autoimmuuniprosesseihin).

Lisäksi edistetään eri riskitekijöitä kehittäminen verisuonitautien ja siten verenkierron häiriöt. Niistä mahdollisia syitä lisääntynyt riski kehittää verenkiertohäiriö ovat:

Myös lihavuus, liikunnan puute ja epäterveellinen ruokavalio voi olla mukana syyt kehittämiseen verenkierron häiriöt.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 37