Sikotauti (sikotauti): Historia

21 October 2017

Yleensä kun tartunnan sikotauti (sikotauti) ennusteen hyvä - toisin sanoen taudin edetessä ilman komplikaatioita. Oireet hävisivät yhden kahteen viikkoon. Joissakin tapauksissa, aivokalvontulehdus (aivokalvontulehdus), mutta lisäksi sikotauti infektio yleensä menee huomaamatta ja lähes aina on hyvä ennuste kehittynyt.

Sikotauti komplikaatiot ovat harvinaisia. Aiheuttaa ajoittain sikotauti aivokalvontulehdusta liittyvä tulehdus kuulohermon ja sisäkorvaan voi heikentää kuuloa. Hyvin harvinainen sikotauti aivokalvontulehdus leviää aivoihin. Tässä niin kutsuttu meningoenkefaliitti on olemassa vaara, että aivovaurio resoluution jälkeen sikotauti taudin säilyvät. Harvinaisissa tapauksissa, enkefaliitti voi olla kohtalokas.

Lisäksi korvasylkirauhasessa, muut rauhaset voi vaikuttaa - tyypillinen haimatulehdus on (haimatulehdus). Miehillä sukupuoleen liittyviä komplikaatioita, kuten kivesten tai epididymiitti läpi sikotauti joskus. Tämä harvoissa tapauksissa aiheuttaa hedelmättömyyttä (steriiliyttä).


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 78