Cushingin oireyhtymä: Therapy

21 October 2017

Kun Cushingin oireyhtymä, hoito riippuu siitä, miten se (ns. hyperkortisolismin) syy-ylitarjonta kortisolin kehossa on tullut. Joka tapauksessa - syystä riippumatta - kohdistaminen hoidon tarkoitus antaa pysyvästi lisääntynyt kortisoli veressä normalisoitua.

Jos hyvänlaatuinen kasvain aivolisäkkeen oman endogeenisen Cushingin tauti (aivolisäkkeen) vastaa (niin kutsuttu. Cushingin tauti), Hoito on yleensä on poistaa kasvain sierainten kautta tai viillon kautta sisäreunassa silmän. Koska keskittymä ACTH ja kortisolin määrää veressä tilapäisesti vahvan tämän toimenpiteen jälkeen vähenee, sinun täytyy sitten hetkeksi lääkityksellä (hydrokortisoni) elintärkeitä kortisolia korvata. oireet eivät muodostetaan leikkauksen jälkeen tai kirurgisen toimenpiteen ei voida säteilytys aivolisäkkeen voidaan tehdä.

Vaikka muut hyvänlaatuinen tai pahanlaatuinen kasvain taakse Cushingin oireyhtymä, hoitoon, leikkaus on tarkoituksenmukaista. Jos syy hyperkortisolismin lisämunuaiset itse sijaitsee (ns. Adrenal muodossa), voi olla, että kirurgi, toinen tai molemmat lisämunuaiset poistetaan (ns. Lisämunuaisten) kytkentäasennossa. Sitten seurasi elinikäinen Käsittelemällä hormoneja tarvitaan korvaavat muodostettu lisämunuaisen, nyt puuttuu hormonit (ns. hormonikorvaushoitoa).

Jos leikkaus ei ole vaihtoehto sinulle tai Cushingin oireyhtymä on vahva, voitko huumeita apua. Tehokas aine vastaan ​​hyperkortisolismin ovat, esimerkiksi, metyraponi, ketokonatsoli, tai mitotaani.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8