Kuppa (syfilis): Korkea-asteen kupan (kuppa)

21 October 2017

yhden vuoden joskus henkeä pitkäaikaisia ​​taudin vaiheessa ei ole ulkoisia merkkejä sairauden välillä toisen ja kolmannen asteen kupan. Ensimmäisenä vuonna tämän latentti kuppa sairastuneille ovat tarttuva. Ajan mittaan, mutta tämä tarttuvuuden vähenee. Tämä vaihe lopulta menee vaiheeseen tertiäärisen kuppa tai myöhään kuppa noin.

Tertiaarinen kuppa sisältää monia oireita. Taudinaiheuttajat tartuttaa elimet, tuhoten lihaksia ja ihoa. Sekä verenkiertoon ja luut ja hermoston voidaan vaikuttaa, lukuisia neurologisia ja psykologisia viat (esim, tunnottomuutta, dementia) ovat mahdollisia. Riippuen siitä, mikä runko-osa tai toiminto vaikuttaa, lääkärit jakaa syfilis ja niiden oireet jatkui.

Pienempiä verisuonia toimittaa seinät suurten suonien (esim., Kaulavaltimon, aortta) veren ja sen vuoksi happi. Kuppa he voivat syttyä pieniä aluksia ja ei enää tehdä työnsä asianmukaisesti. Tämä on vaurioita suurten verisuonten tuloksen. Erityisesti alueella aortankaaresta sijaitsee rinnassa niin se voi olla Aussackungen suonen seinämän tullut, että voi murtaa tietyissä olosuhteissa. Tällöin kärsivät voivat kuolla verenvuotoon. Täysin lysähti aortta voi myös vaikuttaa sydänläppien toimiakseen. Myöhään vaikutukset voivat sitten olla angina pectoris tai sydäninfarkti. Koska nykyään hoidetaan yleensä kupan ajoissa ja tehokkaasti esimerkiksi komplikaatiot ovat nyt harvoin.

Hyvin harvinainen oireita syfilis ovat ns ikenet - että tuumorit, jotka ovat kumimaisia. voi kumit esiintyä sekä ulkoisesti iholla, kuin myös vaikuttavat seuraavat elimet:

Hautgummen ovat kyhmyt jopa useita senttimetriä voi olla. Niitä esiintyy pääasiassa kasvoissa, kädet ja jalat ja vartalo ja lisätä hitaasti. Kumit luiden vaikuttaa pääasiassa kova suulaki, nenän luun ja nenän väliseinä. Uskotaan, että kumit ovat viivästynyt allerginen reaktio patogeeni.

Lisäksi Knochengummen on lähinnä pitkän luut Tulehdus luukalvon ennen. Teennäinen turpoaa kivulias ja tulehtunut periosteumista luutunut komentorivityyppisiä ympärille luuta. Lisäksi on (ns. Marrow ontelon) vaurioitumiseen luun sisään.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 62