Kuivat silmät (sicca-oireyhtymä): Hoito

21 October 2017

Kuivat silmät (sicca-oireyhtymä) tulevat terapiaan, erityisesti niin sanottuja tekokyyneleet muodossa silmätipat tai silmän geelejä käytetään. tämä "tekokyyneleet" pitäisi vapauttaa aiheuttama haitta riittämättömästä silmän kostutusta. Keinotekoinen kyyneleet sisältävät kalvonmuodostajia jotka pidentävät kyynelkalvo break-up time.

vuoteen "tekokyyneleet" useita kertoja päivässä tippaa kuivan silmän, korvaamaan puuttuvaa neste ja samanaikaisesti parantaa kostumista sarveiskalvon pinnan. Riippuen siitä, mikä keinokyyneleet siedät paremmin, voit enemmän sakea silmägeeli tai vähemmän viskoosi silmätipat Käytä kuivat silmät. Varmista, että agentti säilöntäaineita sisältää - nämä voivat täydentää Sjögrenin syndrooma tai aiheuttaa allergiaa.

Jos sinulla on kuivat silmät, on suositeltavaa kaikille välttää ulkoisten vaikutusten, voi vahvistaa epämukavuutta. Vältä esimerkiksi tupakansavu tai sellainen, ettei auto tuulettimet / ilmastointi. kuitenkin yleensä hyötyä silmäsi ovat kosteaa ilmaa ja raikasta ilmaa: siksi tuulettaa säännöllisesti tai kosketuksissa mahdollisesti ilmankostutin yksi. Jos työtä ruudulla pitäisi vilkkua usein ja usein työnnetään pieniä taukoja.

Kun tekokyyneleet ei auttaa vastaan ​​Sjögrenin syndrooma ja sinulla on hyvin kuivat silmät, voit saada muita keinoja voidella silmän hoitoon, esimerkiksi:

Lausutaan kuivat silmät joskus olla tarpeen punctae että autioittaen tai muovinen tulppa lähellä, valua vähemmän kyyneleet: hoitotarkoituksen on estää Sjögrenin oireyhtymä aiheuttaa pysyvän sarveiskalvon vaurio on.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =