Skistosomiaasin (bilhartsioosiin)

21 October 2017

© Jupiter Images / iStockphoto

Schistosomiasis, joka tunnetaan myös nimellä bilhartsioosiin, on laajalti käytetty tropiikissa ja subtropics mato tauti. Jotta ei tartuttaa, on erityisen tärkeä: missään yhteydessä makean veden jakelualueen vältettävä.

Joka oleskelee muussa liikkeessä alalla halkiomatotautia ja haluavat pelata varman, olisi myös aktiviteetteja, kuten uintia, sukellusta tai vesi sisävesillä. Syy: Näissä vesissä elää toukat loinen vastuussa skistosomiaasia. Kokouksissa (kutsutaan madon toukat. cercarial) Miehelle, ne tunkeutuvat ihon läpi kehoon - ja soita ns muutamaa tuntia myöhemmin kerkarioilla Dermatiitti ulos. niiden Oireita ovat:

Sen jälkeen, kun toukat ovat tulleet ihmiskehossa, ne vaeltavat läpi imusuonten ja verisuonten saporttilaskimo: Siellä ne kypsyvät niin sanottuja parit Egeln (Schistosoma) zoom, jotka kuuluvat ryhmään imumadoista. Kynnet levitä elimistössä ja pääasiassa hyökkäys rakko, suoli, Maksa, keuhkot ja aivot. Jos he makasivat heidän ensimmäinen munia, on akuutti, kuumeinen skistosomiaasiin voi (niin kutsuttu. Katayama kuume) Kehittää. Yleensä nämä akuutti halkiomatotautia on - aivan kuten ensimmäisiä merkkejä infektiosta - muutaman viikon itsensä takaisin. Ilman torjumiseksi matoja muodostaa nyt krooninen schistosomiasis mistä jonka kantelujen vahingoittuneet elimet ovat yhteydessä toisiinsa.

Tartunnan by skistosomeihin ihminen erottaa niiden munia ulosteeseen tai virtsassa. Epäily schistosomiasis on diagnostiikka se on ensisijaisesti tunnistaa näitä munia ulosteessa tai virtsassa. että hoito schistosomiasis on Wormer Pratsikvantelia käytettäväksi - mutta edullisesti vain kolmen kuukauden kuluttua infektion, koska: Pratsikvanteeli tekoja vastaan ​​kypsä onnenpotku - alkuvaiheessa infektion ovat taudinaiheuttajia, mutta vielä lapsen kengissä.

Jos skistosomiaasia vahva tässä varhaisessa vaiheessa vaiva aiheutti, tämä voi olla kohdennettuja muiden lääkkeiden hoitoon (esim. kortikosteroidit), kunnes mato hoito voidaan aloittaa. hoidettava asianmukaisesti skistosomiaasia on hyvä ennuste.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1