Nikamamurtuma (nikamamurtuma): oireet

21 October 2017

Useimmat (nikamamurtuma) ilmenee nikamamurtumia oireita kuin äkillisesti alkanut selkäkipu. Kyseiset henkilöt ovat usein yksin enemmän tai vähemmän voimakasta kipua, joka yleensä kasvaa jyrkästi liikettä.

Murto kaularangan vaikuttaa eivät voi liikkua vapaasti päätä ja pidä sitä osittain pakko asennossa. Myös epämuodostumia, mustelmia ja hiertymät voi olla todiste nikamamurtumia. Ns okahaarakkeisiin voi (jonka voit tuntea kuin kuhmu selkärangan) vaikutusalueella kauemmas toisistaan ​​tai yhdessä ovat kapeampia kuin normaalisti.

olemme selkäydin ja / tai loukkaantunut enemmän hermoja, muita oireita lisätään nikamamurtumia, kuten:

Erityinen rooli on nikamien murtumia, jossa luusto on vahingoittunut olemassa olevaan sairauteen. Erityisesti syöpiä, että luuranko - esimerkiksi sekundaarikasvaimia (etäpesäkkeet) - haittaa, ja osteoporoosi voi aiheuttaa luun ja siten selkärangan murtumia. Näitä murtumia johtavat tyypillisesti ns vähäisiä vammoja (Esimerkiksi kääntämällä, putoavat pakarat pois tuolin o. Ä.). Joskus henkilö voi enää muista aiheuttava tapahtuma. Tässä hiljattain esiintyvä selkäkipu on etusijalla. Sairastaa osteoporoosia tai muita sairauksia, jotka vahingoittavat luuta, olisi sen vuoksi mennä lääkärille äskettäin esiintyvä selkäkipu. Se selventää syitä ja määrittää, onko mahdollisesti nikamamurtumia aiheuttaa oireita.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 58