Psykoosi: Miten psykoosi hoidetaan?

21 October 2017

aikaisempi psykoosi käsitellään parempi: Usein varhainen hoito voi vaikuttaa kurssin kätevä.

Psykoosin riippuu siitä, onko se on orgaaninen tai ei-luonnonmukaisesti määritetty muoto psykoosin, ja kuinka vakava psykoosi. Vaikka lieviä tapauksia avohoitoterapia tai jäädä päivässä klinikalla riittää henkilöitä on sairaalahoidossa vakavia oireita.

at ei-luonnonmukaisesti aiheuttama psykoosi kuten skitsofrenia on hoito koostuu yleensä useista osista, koska uskotaan, että useat tekijät mukana kehittämässä. Tavallisesti potilaalle annetaan lääkkeitä psykoosien hoitoon (psyykenlääkkeiden) ja psykoterapian ja / tai sosiaalista hoitoa.

kun taas psykoterapia palvelee muun muassa tunnistamaan mahdolliset vaikuttavia tekijöitä, jotta sociotherapy auttaa häntä selviytymään hänen arjessa paremmin.

Lääkkeet ryhmästä psykoosilääkkeet (Neuroleptien) vaikuttaa psykologisiin ja voi vähentää joitakin tyypillisiä oireita, kuten aistiharhoja. Yleensä se on välttämätöntä, että potilas ottaa antipsykoottisia lääkkeitä pysyvästi useiden vuosien tai estää uusiutumisen. Muut lääkkeet, kuten masennuslääkkeet tai litiumia voidaan käyttää riippuen taudin ja oireita.

Psykoosiin ilman suoraa fyysinen syy ei välttämättä parantumaton, vaan suotuisasti monissa kärsiviä ja se pysyy kertaluonteinen vauhtia. Muut potilaat jälleen kokea sekä psykoottiset ja tuntia ilman epämukavuutta, kun taas toiset pysyvästi kärsii kroonisesta oireista.

vuonna orgaanisesti liittyvän psykoosin - että on psykoosi, jossa ulkoinen syy voidaan määrittää - painopiste sijaitsee fix-ajastin. On noin aivokasvain vastuussa psykoosi, se on tavoitteena hoitaa kasvain vastaavasti. Jos se on mahdollista poistaa syy, akuutti fyysisesti aiheuttaman psykoosin usein palata ilman seurauksia. Käyttämällä psykotrooppisia oireita voidaan lievittää.

Aikana ja ennusteen toissijainen psykoosin ovat erityisesti riippuvaisia ​​joka aiheuttaa se perustuu.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =