Cushingin oireyhtymä: Endogeeninen Cushingin oireyhtymä

21 October 2017

Harvoin on Cushingin oireyhtymä sisällä mahdollisia syitä. Kuten endogeenisen Cushingin oireyhtymä syntyy, kun elimistön ilman ulkoisten vaikutusten tekee liikaa kortisolia. Tämä voidaan tehdä sekä ACTH-riippuvaiset ja ACTH riippumaton.

Luo endogeeninen Cushingin oireyhtymä ACTH-riippuvainen, tämä tarkoittaa, että keho vapautuu liikaa glukokortikoidien, koska se muodostaa hormoni ACTH liikaa. Yleisimpiä syitä ACTH-riippuvaisen Cushingin oireyhtymän ovat hyvänlaatuisia kasvaimia (kutsutaan. adenoomiaSOG) tai pahanlaatuisia kasvaimia (. karsinoomat) Mikä muodostumista ACTH stimuloivat:

endogeeninen Cushingin oireyhtymä kehitetty ACTH-riippumattoman, Glukokortikoidspiegel kasvaa, vaikka ACTH on normaali. Syyt tällaisen ACTH riippumaton Cushingin oireyhtymä ovat lisämunuais- itse (ts lisämunuais-).

Jotta endogeeninen ACTH-riippumattoman Cushingin oireyhtymä tule syyt Adenoomien tai karsinoomien lisämunuaisen kuorikerroksen (Ns. Kasvaimet) kysymyksessä jotka laukaisevat lisääntynyt Kortisolbildung. Mikä osittain pelata perinnölliset tekijät rooli: Yli kolmasosa lisämunuaisen adenoomia, jotka johtavat hyperkortisolismin, muutokset geeni voidaan havaita, että on hallitsematonta kortisolin tulos. Harvinaisissa tapauksissa jopa hyvänlaatuinen kudoksen kasvua (Ns. Liikakasvu) vastuussa sairaudesta.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 12