HIV ja AIDS: FAQ: Mikä on eroa hiv ja aids?

21 October 2017

AIDS ja HIV ei ole sama: Ihmiset, jotka kantavat HI-viruksen siinä, eivät automaattisesti myös aids. Pikemminkin aids vasta puhkeaa vuotta HIV-infektio. AIDS sanoista cquired minämmuno deficiency syndrome, joka käännettynä tarkoittaa yhtä paljon kuin "immuunikadon", Joukossa on useita osittain koottu hengenvaarallisia oireita, jotka voivat johtua heikentynyt immuunijärjestelmä, kuten vakavien tartuntatautien tai kasvaimet.

AIDS (aiheuttama infektio HIVBUman minämmunodeficiency Virus = Bumanes minämmundefizienz-Virus) antaa. Tämä tunkeutuu auttajasolujen ihmisen immuunijärjestelmää. Auttajasolujen ohjata muita solujen immuunijärjestelmän ja "järjestää" puolustus reaktio kehon hyökkääviä taudinaiheuttajia. HI-virus tuhoaa auttajasolujen tai rajoittaa niiden toimintoja, jotta keho voi enää suojaa taudinaiheuttajia.

Vaaraton infektiot, jotka terveen immuunijärjestelmä voi helposti selvitä, ei voida riittävästi ohjata. Tämän immuunipuutos käsittelemätön, johtaa yhä vaikeampaa toimii infektiot, kuten keuhkokuume tai sieni-infektio ruokatorveen. Erilaiset virukset liittyviä syöpiä, kuten kohdunkaulan syövän tai lymfooman (pahanlaatuiset kasvaimet immuunijärjestelmän) voi kehittyä esteettä.

Koska HIV-virus myös hyökkää solujen keskushermostoon ja hermo tulehdus ja aivotoimintaa vaurio on mahdollinen HIV-infektion seurauksena. Näiden vakavien sairauksien aiheuttama immuunipuutos, ovat aids viittasi.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 16