lihasjännitystä

21 October 2017

© iStock

Lihasjännitystä on seurausta äkillisen ylivenyminen lihaksen - usein rasituksen aikana reiteen tai vasikka. Toisin kuin esimerkiksi hamstring ei lihakseen tai muuhun kudokseen vahingoittua lihasjännitystä. Pikemminkin se on, tämä on toiminnallinen häiriö lihasjännitystä. Toisin sanoen, lihas on joustamaton. 

Lihas kanta aiheuttaa yleensä äkillisistä kuorman muutoksista, jolloin lihas on venytetty sen luonnollinen toimenpide. Hyvin usein urheilu lihasjännitystä tapahtuu siksi, jossa urheilija jatkuvasti kiihdytyksiä ja jarrutuksia - esimerkiksi jalkapallo, käsipallo tai sulkapalloa. 

ns lihaskäämi, jotka ovat välillä yksittäisten lihassyiden ja mittaavat jatkuvasti lihaksen pituus, tämä äkillinen ylivenyminen voi äänestää. Ne sitten lähettää signaaleja keskushermostoon (aivot ja selkäydin) että kun suojaa edelleen vahinkoa sairastua lihas refleksinomaisesti lähtee. 

Lopputulos: Muhvitettu lihas indurated itse ja on vähitellen kouristelua lihaskipu, stop kun urheilija lopettaa toimintansa.

Epäily lihasjännitystä hänen urheilutoimintaan olisi heti keskeyttää ja kyseinen lihas pelastaa. Niinpä vakava lihas vammoja voidaan torjua. myös Jäähdytyksen voide Associations (Esim aktiivisten ainesosien kanssa diklofenaakki tai etofenamaatti) ja taipuisa kelmu Tarkoittaa "valo" puristus parantuminen voi nopeuttaa. 

Kuinka kauan sinun tulee ottaa tauon jälkeen lihasjännitystä, on erittäin riippuvainen siitä, missä määrin rasitusta ja vaikuttanut alueella. Monissa tapauksissa voit Neljästä kuusi päivää aloittanut harjoittelun uudestaan ​​- joskus vaan on myös Sport tauon jopa kaksi viikkoa välttämätön.

Toisin kuin monet muut urheiluvammat kuten lihas mustelma tai urheiluun liittyvä aivotärähdyksen on lihasjännitystä tapahtuu riippumatta ulkoisille vaikutteille - eikä potkua tai isku lihas.

Erityisen yleistä Tuloksena on lihasjännitystä kun

Periaatteessa, lihasjännitystä kaikkialla esiintyä: vasikan tai reisilihakset selässä ja olkapään lihaksia olkavarteen tai vatsan lihaksia kaikki luustolihakset voidaan vaikuttaa lihasjännitystä.

klo yhteinen esiintyy lihasjännitystä

päälle.

Alhaisissa lämpötiloissa suosivat myös lihasjännitystä. Kun se on kylmää, se on näin ollen erityisen tärkeää, että olet riittävän lämmin ennen urheilua!

Yhdessä revitty lihas, lihaksen niput halki ja lihaksen repiä lihasjännitystä kuuluu ns suljettujen lihasvammat. Eli ihon tai kudoksen pysyy ehjänä vahinkoa. Ulkopuolelta, joka on vedetty lihas ei näkyvissä.

Siitä huolimatta se voi joskus olla lähes perustuu oireiden vahinkoon.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2