Polyneuropatia: pistely, puutuminen & Co.

21 October 2017

© iStock

Eräässä polyneuropatia osa hermoston on heikentynyt sen toiminta. Oireet yleensä vaikuta hermoja ääreishermoston, Joten kaikki hermot, jotka eivät kuulu keskushermoston (aivot ja selkäydin). sana "perifeerinen" se merkitsee jotain "ulkona, makaa reunalla", Tyypillisesti oireita kuten kipua tai epämukavuutta, erityisesti jaloissa, jaloissa, käsissä tai käsivarsissa esiintyä.

On ostanut polyneuropatia seuraavia tyypillisiä oireita, esimerkiksi:

Erityisessä muodossa polyneuropatiasta, The autonomisen polyneuropatia, ja autonomisen hermoston vaikuttaa piirretään. Sairastuneille sitten näyttää lisäoireita kuten:

Vuonna luontainen polyneuropatiaa periaatteessa toteuttavat samat oireet kuin hankitun muotoja. Lisäksi, riippuen muodosta vielä muita oireita lisätty.

Polyneuropatia voidaan käyttää Tulos tiettyjen sairauksien tai puutteita tapahtua - sitten yksi puhuu hankittu polyneuropatia. Syyt hankitun muotoja ovat, esimerkiksi:

kun diabeettisen polyneuropatia ovat patologisia muutoksia pienimmän alusten hetki (ns. mikroangiopatia), joka toimittaa ääreishermojen. Tämän seurauksena nämä hermot ovat vahingoittuneet. Diabeettisen neuropatian esiintyy pääasiassa jaloissa. Diabetes on yksi yleisimmistä syistä polyneuropatia.

synnynnäinen polyneuropatia suhteellisen harvinaisia. Näitä ovat muodot, kuten:

Polyneuropatia voi syntyä eri syistä - hoito olisi ensisijaisesti perustua erityistä syytä. Jos neuropatia seurauksena toisen taudin syntynyt (esimerkiksi diabetes), se on käsiteltävä.

varten synnynnäinen lomakkeet polyneuropatia ei ole syy hoidon tässä siis käsitellä lähinnä oireita. Tietyllä perinnöllinen sairaus, akuutti jaksottainen porfyria, voi auttaa erityisiä lääkkeitä ja huumeita.

jotkut vaiva voidaan lievittää lääkityksen klo polyneuropatia. Ollakseen tehokas kivunhoito ovat kutsuneet trisykliset masennuslääkkeet osoittautui, kuten lääkkeen amitriptyliini.

Lisäksi lääkkeitä, joita yleensä käytetään kohtausten hoitoon voi - niin sanottu antikonvulsantit - auttaa kipua. Näitä ovat lääkkeet, kuten gabapentiini tai karbamatsepiinin. (Varoitus: Ei otettava ns akuutti jaksottainen porfyria.).

tärkeä osa hoidossa neuropatia on liiketerapia. Tämä tavoitteet

täällä voi erilaisia ​​menetelmiä käytetään, esimerkiksi:

www.polyneuropathie-forum.de keskustella ja vaihtaa ajatuksia muiden käyttäjien foorumi polyneuropatia.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =