joggen rechts

21 October 2017

© iStock

Jogging is niet alleen effectief, duurt in principe niet veel om deze sport te beoefenen. Maar zelfs als weinig is makkelijker dan gewoon beginnen te bewegen - een paar kleine dingen zijn die je moet overwegen wanneer het joggen. Wij zullen u vertellen hoe u met de rechtermuisknop joggen!

Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat de juiste hardloopschoen dragen.

Bij het kiezen van een schoen, is het natuurlijk van belang in de eerste plaats dat het past. Aangezien de rollen in hardloopschoen veel groter en de voet naar voren schuift tijdens het wandelen in de schoen, sportschoen is groter dan uw normale schoenmaat.

Je zal het best gediend in een winkel op de aankoop van de juiste hardloopschoen. Voor de montage moet je beter in de avond dan in de ochtend ga: Omdat gedurende de dag ontspannen, de lengte-weefsel van de voet spieren en de bloedvaten verwijden, kan je voet een nacht nodig halve grootte groter dan in de ochtend.

Een spier is opgewarmd soepel en vermindert het risico op letsel. Langzame aanloop stimuleert het cardiovasculaire systeem en de bloedtoevoer naar de spieren. Bovendien is deze synoviale vloeistof geproduceerd en goed verdeeld - dit geeft de verbindingen met voedingsstoffen en biedt bescherming tegen letsel.

Of is het zinvol om op te warmen voordat jogging hangt af van hoe u wilt uw jogging programma te ontwerpen. Als u een langere termijn plan, waarbij een gelijkmatig tempo houden de spieren opgewarmd door de losse lopen en bereikt na ongeveer vijf tot tien minuten de optimale temperatuur.

als je sprint wilt of tempo runs worden op het programma, moet u eerst aandacht besteden warmen losse, alvorens het gas.

Begin uw jogging programma met een losse continue werking, dan variëren met Hopserlauf, schoon en druk op en knie hijsoperatie. En achteruit draaien en de overschrijding kan in uw warming-up worden geïnstalleerd. Nu de gewrichten zijn goed geolied en je kunt beginnen met een zwaardere belasting of losse blijven zoals gewenst om te draaien.

rekken verbetert de mobiliteit, beschermt vele adviezen maar tegengestelde niet van een blessure of spierpijn. Voor een goede pas en looptechniek is voldoende een gemiddelde mobiliteit.

door statisch rekken, Dus wanneer de spier wordt gehouden gedurende enkele seconden aan een stuk, de spiervezels uit elkaar trekken, zodat de spierspanning tijdelijk afneemt - waardoor u een onbalans tussen extensor en flexor spieren te voorkomen, maar tegelijkertijd neemt de kracht, snelheid en stuiteren. Daarom moet u rekoefeningen gehouden in aparte trainingen en niet voor, tijdens of na de volledige run.

Als u nog steeds de noodzaak tijdens de training run te rekken te voelen, moet branden zacht en dynamische rekoefeningen, dat veerkrachtig kleine expansiebewegingen, terugvallen. Deze activeert de spieren en het verhogen van de spierspanning. Echter, je moet voorzichtig zijn de pijn punt toevoeging niet te rekken.

Wie wil om goed te joggen, zou zijn lichaam voldoende rustpauzes behandelen tussen de trainingen. De spier heeft tijd nodig om hun koolhydraten reserves weer aan te vullen. Ook, pezen, kraakbeen en gewrichtsbanden nodig om te herstellen. Hoeveel tijd doet dit wanneer elke loper aan te vullen, is individueel en is gerelateerd aan training ladingen en training-status. In het algemeen is het lichaam nodig heeft 24-78 uur, om volledig te herstellen.

Als u nog steeds niet willen te gaan liggen op de luie, kunt u tijdens deze periode andere sporten ontwijken. Dus bieden zoals fietsen, zwemmen of aqua joggen voor de agent goede alternatieven, want hoewel ze trainen de benen, maar de beweging en de spanning op de spieren lopen nog steeds anders.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =