Autogene training: Wanneer is autogene training niet aan te raden?

21 October 2017

Contra-indicaties in de ware zin zijn voor autogene training niet bekend, zolang je leert deze op basis van autosuggestie ontspanning methode onder begeleiding van een medisch ervaren trainer of therapeut. Onder bepaalde omstandigheden, autogene training, echter, niet gaan:

Voor bepaalde ziekten is het raadzaam onbewuste processen in ons lichaam door autogene training alleen bijzonder voorzichtig te beïnvloeden. Dus worden niet aanbevolen geen oefeningen autogene training ook voor de behandeling van alle ziekten. Voor mensen met cardiovasculaire aandoeningen, epilepsie of een neiging tot migraine-aanvallen, is het belangrijk om zeer voorzichtig te zijn, bijvoorbeeld, laten kennismaken met het voorhoofd koel oefening, omdat dit de bloedtoevoer naar het hoofd vermindert.

Met een neiging tot hypochondriacal zelfobservatie, kunnen de symptomen verergeren door autogene training. Hier is te nemen als een therapie afstand kan training autogeen. Voor ernstige depressie zonder externe oorzaak (endogene depressie), ernstige obsessieve-compulsieve stoornis of ernstige psychische stoornissen autogene training is in principe niet aanbevolen.

bijwerkingen heeft autogene training plaats zelden. Echter, kan deze schadelijke effecten mogelijk optreden in de basis psychische stoornissen. In de meeste gevallen gaat het om:

Sommige mensen ervaren de ontspannen toestand vooral loslassenden tijdens de eerste oefeningen als een verlies van controle en kan daarom bedreigend. Wie wordt beïnvloed en heeft een sterke behoefte aan activiteit, geleerd autogene training meestal zeer zwaar en meer gebaat andere ontspanning methoden - aanbevolen is als progressieve ontspanning van de spieren.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 6