Zwangerschap en gooi;-test

21 October 2017

© Jupiterimages / Stockbyte

Als de regel faalt, een zwangerschapstest is de makkelijkste manier om te bepalen of u zwanger bent of niet! De snelste optie is de toonbank urinetest bij de apotheek of drogist - kan echter maar zelden leiden tot foutieve resultaten. Ultimate veiligheid is een bloedtest bij de gynaecoloog of in een latere week van een ultrasoon beeld zwangerschap.

Al zeker zwangerschap als u merkt dat u verwacht een kind. Echter, deze zijn zelden uniek. Want de verschillende symptomen kan heel verschillende dingen, dus moet je niet op vertrouwen.

Het is veiliger om een ​​zwangerschapstest te nemen. Veel vrouwen kunnen niet wachten en krijg je bekend De eerste tests. Dit kan een zwangerschap, zelfs voordat een gemiste menstruatie of regel - maar de fout tarieven zijn vrij hoog hier. Vooral vals-negatieve resultaten komen vaker voor - dat wil zeggen, de test negatief, ondanks een zwangerschap. Maar goed, moet een andere zwangerschapstest worden gemaakt op een later tijdstip.

Het is zinvoller, pas na een gemiste menstruatie Urine zwangerschapstest te maken. Dit elke vrouw kan gemakkelijk in de drogist of apotheek. De eenvoudigste zwangerschapstest toont dan twee streepjes als u zwanger bent, en als je niet zwanger bent één. Ook naast deze conventionele zwangerschapstesten, is er een breed scala aan moderne tests die het resultaat digitaal aan te geven en geven u de mogelijke zwangerschap.

De stichting en de veiligheid in al deze urine zwangerschapstest hetzelfde. Maar de extra's zijn een welkome aanvulling voor vrouwen die willen kinderen die niet kunnen wachten om zo snel mogelijk te leren zo veel mogelijk over hun eventuele zwangerschap.

Maar ook conventionele urine zwangerschapstesten kan vals-negatieve (minder vaak vals-positieve) resultaten laten zien. Daarom is het zinvol om het vermoeden van een zwangerschap zo snel mogelijk een afspraak met de gynaecoloog te maken. Hij zal nog een urinetest te nemen en uitvoeren van een echografie. In geval van twijfel, is een bloedonderzoek die nodig zijn om te bevestigen of uit te sluiten zwangerschap veilig.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1