Anafylaxie (anafylactische shock): Therapy

21 October 2017

De hulpdiensten arts stelt een toegangspunt in een ader waardoor het verschillende drugs toegediend:

Daarnaast heeft de arts geeft een aantal bèta-2-adrenerge agonist. Verleng deze stoffen, de bronchiën en zijn behulpzaam, wanneer de anafylactische shock zorgt ervoor dat de luchtwegen opzwellen.

Na de spoedbehandeling, de betrokken persoon moet onmiddellijk op de intensive care is een kliniek onderzocht en verder behandeld, de anafylactische reactie kan worden herhaald.

Sommige mensen weten dat - bijvoorbeeld na een insectenbeet - een sterke allergische reactie optreedt, wat kan leiden tot een anafylactische shock. Voor deze mensen, is het handig om een ​​hebben noodpakket uit te voeren met hem. Het omvat een zogenaamde auto-injector waarmee de betrokkene kan spetteren in geval van nood (direct na een wespensteek etc.) zelf adrenaline in de dijspier.

In aanvulling op de auto-injector voor nood-kit omvatten een andere medicatie, zoals een glucocorticoïde voorbereiding en een antihistaminicum. Zo kan de persoon snel helpen zichzelf of worden gevoed door een begeleider onmiddellijk - met name in situaties waarin snelle dringende medische hulp niet mogelijk is (bijvoorbeeld in het verre vakantiebestemmingen). Wie voert dergelijke noodpakket met hen, moeten de instructies goed te lezen en onopgeloste problemen met de arts of apotheker te verduidelijken.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 48 =