hoesten

21 October 2017

© Jupiter Images / iStockphoto

Als hoesten is in de voorhoede, de onderliggende ziekte te behandelen. Een acute hoest in een koude geneest meestal zonder medicatie binnen twee tot drie weken tegen de gevolgen. rond de verlichten acute hoest, krijgen sommige geneesmiddelen en bewezen thuis te verhelpen in kwestie.

Niet-receptplichtige Medicijnen (hoest solver en hoest onderdrukkende) moet niet te licht nemen, echter. De voordelen van slijmoplossend drugs en hoest relievers is niet vastgesteld. Dus een acute hoest dient te worden behandeld met medicijnen alleen in uitzonderlijke gevallen, op grond van een infectie.

Vaak ingrediënten in hoest relievers zijn onder andere:

Om de ontsteking van de slijmvliezen in de keel en luchtwegen te verlichten, kan hoesten veroorzaken anti-ontstekingsmiddelen nuttig zijn - bijvoorbeeld cortisone inhalaties.

Verder is het belangrijk om om warm te blijven en te beschermen. Roken moet worden toegestaan ​​om met alleen hoest. Om te hoesten te verlichten en de bescherming van de luchtwegen, is het raadzaam niet te blijven in een rokerige, stoffige en droge lucht.

Als je niet beter na het aanbrengen van de home remedies voor hoest of symptomen moeten verergeren gaan, vraag dan uw arts om advies.

Dan vraagt ​​de dokter meestal voor eventuele reeds bestaande aandoeningen zoals allergieën en intoleranties, die momenteel worden gebruikt medicatie, het algemeen welzijn en leefgewoonten - en natuurlijk of en hoeveel je rookt.

bij eenvoudige infecties zoals een verkoudheid, maar deze testen niet nodig.

www.faktencheck-antibiotika.de
De feiten Health Check je weten wanneer en hoe gebruik van antibiotica bij kinderen zinvol.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 90