Infantiele cerebrale parese (ICP): hypotensie syndroom

21 October 2017

Indien als gevolg van infantiele cerebrale parese hypotensie syndromen, het met een verminderde spiertonus. De voegen in elastische licht, terwijl de reflexen van de spieren normaal of verhoogd. Deze kinderen zijn vaak geestelijk gehandicapt. Gedeeltelijk optreden epileptische aanvallen. Als er hypotensie syndroom, wordt het cerebellum meestal beschadigd.

Dyskinetische syndromen zich doen gelden dat de spierspanning zichzelf veranderd - afwisselend verhoogde en verlaagde spiertonus. Dit kan ernstige spasticiteit van alle vier de ledematen veroorzaken. De motoriek van de betrokkenen blijven op het niveau van kleine kinderen. De handen en voeten zijn vaak gedraaid in krap. Deels komen krampachtige, ongecontroleerde bewegingen (zogenaamde. Athetoses of Choreoathetosen).

Door aangeboren afwijkingen van het cerebellum voornamelijk bewegingsstoornissen optreden (ataxie) in zogenaamde congenitale ataxie syndromen. De kinderen kunnen niet controleren en niet te coördineren bewegingen bedoeld hun bewegingen. Voor willekeurige mutaties schudden (zgn. Intentietremor) betrokken. De motorische vaardigheden te ontwikkelen vertraagde. door een verminderde spiertonus kan ook optreden halfzijdige verlamming. Bovendien is het soms leidt tot verlies van evenwicht.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =