Cluster Hoofdpijn: Therapy

21 October 2017

op conventioneel (Operationeel directeur) pijnstillers, ontspanningsoefeningen of aanvullende methoden (fysiotherapie) spreken cluster hoofdpijn, echter, niet of zeer weinig in. Zonder de juiste cluster hoofdpijn therapie, veel patiënten hebben dus al jaren klachten.

als de juiste medicatie worden gebruikt, maar is het in de meeste gevallen, de clusterhoofdpijn genoeg om greep te krijgen. Voor mensen met chronische cluster hoofdpijn, die de gebruikelijke middelen niet helpen, komen bovendien de zogenaamde neuromodulatie betrokken, waarbij men de transmissie van zenuwimpulsen van elektrische prikkels beïnvloedt.

Bij een acute clusterhoofdpijn de beste therapie tegen bestaande pijn 100 procent zuurstof naar inademen: In deze acute therapie ademen een gezichtsmasker 8-12 liter zuurstof per minuut a. Inhalatie idealiter zitten met iets naar voren gebogen romp. Toch moet de behandeling niet langer dan 15 tot 20 minuten duren, want dan wordt geen effect verwacht. bijwerkingen optreden niet op. Zuurstofmaskers zijn verkrijgbaar in elke apotheek; Zuurstof apparatuur kan worden aangeschaft via de verzekeringsmaatschappij.

Het gebruik van voorgeschreven triptanen heeft ook bewezen hoofdpijn aanvallen acute therapie cluster. Hier heb je twee opties: Ten eerste, kunt u zich sumatriptan injecteren onder de huid, aan de andere kant kun je zolmitriptan toe te passen op de neus. Echter, als je dagelijks triptanen gebruiken tegen clusterhoofdpijn, je kunt ze doffe-onderdrukkende hoofdpijn krijgen.

alternatief Het is mogelijk dat een clusterhoofdpijn aanval als acute therapie Lidocaine Spray te spuiten in de neus. Neem de acute cluster hoofdpijn een lange tijd, kunt u ook een behandeling met sumatriptan (via de neus) of zolmitriptan (via de mond) hulp te bieden.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 18 = 21