Dystrofie (CRPS I): Oorzaken

21 October 2017

Waarin de dystrofie (CRPS I) zijn oorzaken heeft tot nu toe onverklaard. In de meeste gevallen is een complex regionaal pijnsyndroom optreedt na een - om letsel of na de operatie - vaak minderjarige. mogelijke triggers zijn:

Hoeveel van dystrofie is gemarkeerd, maar is niet noodzakelijk samen met de ernst van de triggering externe invloed. In tegenstelling tot de CRPS II is de CRPS I ook geen bepalen significante zenuwletsel. In veel gevallen werd de aangedane ledemaat geïmmobiliseerd voor een lange tijd voordat het optreden van dystrofie. Waarschijnlijk is de CRPS wordt veroorzaakt door een verstoorde pijn transmissie in het centrale zenuwstelsel (CNS, d.w.z. hersenen en ruggenmerg), die een sterke reactie van het sympathische zenuwstelsel (een deel van de niet-beïnvloedbare door de wil van het zenuwstelsel) resultaat heeft.

Misschien spelen dystrofie ook mentale (psychische) factoren als oorzaken een rol: mensen met CRPS I vertonen vaak bepaalde psychische klachten zoals depressie, angst en stemmingswisselingen (emotionele labiliteit). Bovendien, voorafgaand aan de ziekte vaak stressvolle gebeurtenissen, zie:


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 43 =