Ichthyosis (ichthyosis, vis schubben en gooi; ziekte): Symptomen

21 October 2017

Afhankelijk van wat vorm is, kan de symptomen een ichthyosis (ichthyosis, schubben ziekte) heel anders mislukken. Het belangrijkste symptoom van alle ichthyosis is de grote schubachtige keratinisatie (Hyperkeratose) van de huid. De laesies zijn ofwel bij de geboorte aanwezig (aangeboren) of krijgt alleen in de eerste paar weken of -monaten (niet-aangeboren). 

Ichthyosis vulgaris komt meestal tussen de derde en de twaalfde maand op. De symptomen van ichthyosis vulgaris nemen tot de puberteit en daarna relatief stabiel blijven of licht verbeteren met de leeftijd.

gekenmerkt door ichthyosis vulgaris grijze tot groenachtig, poedervormige huidschilfers. Typisch is de Ledematen symmetrisch aangetast. Meestal, de ichthyosis symptomen vormen op de extensor. Af en toe pelt de hoofdhuid. blijf uit meestal Bespaart

De talg- en zweetklieren zijn verlaagd bij ichthyosis vulgaris actief. De huid is over het algemeen erg droog in deze vorm van vis schaal-en vaatziekten, maar nog steeds voelt erg zacht aan. je krassen zachtjes over de huid, de kras wit lijkt en hoe en met bloem bestrooide. Een ander kenmerk van ichthyosis vulgaris worden de zogenaamde ichthyosis HandsDe hand lijnen zijn grover, die de fijne rimpels te trekken, terwijl de diepe voorschijn genoeg benadrukt worden. De voeten tonen deze ichthyosis symptomen ook.

Ongeveer een kwart van alle mensen met ichthyosis vulgaris toont dezelfde symptomen van atopische dermatitis (eczeem). Ook astma komt vaker voor in verband met deze ichthyosis vorm.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =