Prikkelbaar maag (functionele dyspepsie): drugs

21 October 2017

In een prikkelbare maag (functionele dyspepsie) geneesmiddelen kan als adjunctieve therapie vraag komen naar uw ongemak te verlichten of tijdelijk te elimineren.

Als uw functionele dyspepsie medicamenteuze behandeling noodzakelijk maakt, kan de arts u een bijvoorbeeld maagzuur remmende voorschrijven drug - middel van eerste keus hier is een protonpompremmer (bijvoorbeeld omeprazol), dat aanvankelijk ongeveer vier weken. Daarnaast zijn er geschikt bij irritable maag geneesmiddelen voor de behandeling, de maaglediging versnelt (Zogenaamde. Prokinetica zoals metoclopramide, domperidon). Deze fondsen zijn geschikt voor u als protonpompremmers en niet-medicamenteuze maatregelen geen adequaat zal hebben en als uw maagklachten manifesteert zich vooral met misselijkheid, druk en een opgeblazen gevoel, alsmede niet-zure reflux.

bijstaan meer drugs beschikbaar die belofte helpen met het prikkelbare maag: Voor het bekijken betekent komijn, anijs en venkel bevatten een vergelijkbaar effect als prokinetische middelen. Oorzaak is van uw maagklachten pijn, (bijvoorbeeld butyl scopolamine) kan worden gebruikt voor anti-epileptica te behandelen. Zelfs Japanse medicinale plant olie en zogenaamde healing aarde kan mogelijk helpen tegen functionele dyspepsie door kalmerende en verzachtende.

Voordat je jezelf medicijnen voor je maag irritatie, is het raadzaam dat u Raadpleeg uw arts te houden, omdat: Veel geneesmiddelen op basis van planten, dat beschikbaar is voor de typische symptomen van functionele dyspepsie zijn, bevatten alcohol - een therapie hierbij kan incompatibiliteit met een zeer gevoelige magen veroorzaakt en bovendien soms gevaarlijk.

Bovendien zijn bepaalde kruiden medicijnen speenkruid, dat is te wijten aan de hepatotoxische effecten inmiddels bijna volledig van de markt verdwenen. Gouwe extract bevat alkaloïden (giftige stikstofverbindingen), die een antispasmodische effect in het maagdarmkanaal te ontwikkelen.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 67