Fat necrose van de borst: Oorzaken

21 October 2017

Fat necrose van de borst heeft bijna altijd traumatische oorzaken (= Trauma wond): De meest voorkomende triggers voor necrose van de borst vetweefsel zijn werking invloeden of letsel.

dof uitwendige kracht invloeden (Bijvoorbeeld in een val of auto-ongeluk) schade aan de cellen van het vetweefsel direct (Door pletten of kneuzingen) - het onder (d.w.z. de cellen sterven) voor necrose. voeren doordringende letsel (Lat. Penetrare = voer) vet necrose van de borst, zijn doorgesneden bloedvaten schuld voor de necrose: Als gevolg van het doorbranden van de schepen, wordt de bloedtoevoer naar het vetweefsel cellen verstoord in de borst, zodat de cellen sterven na. Dit kan, bijvoorbeeld, (ongezien) gebeuren op:

De typische vet necrose knobbeltjes in de borsten hebben hun wortels in de ontstekingsreactie, die ontstaat als gevolg van necrose: Bij het vetweefsel van de borst is necrotische en derhalve vernietigd, treedt vloeibaar vet als een olie-achtige massa in het omringende weefsel van de borst. Het resultaat is een zogenaamd lipophages granuloma ontvangt een gelokaliseerde ontsteking in de bindweefselcellen het vrijgekomen vet (lipide) -. Het resultaat is afhankelijk van de hoeveelheid vet verschillend bemeten olie cysten. Deze cysten zijn in vet gevuld bubbels in de ware zin, de inhoud heeft de neiging om verkalking. in de eindfase de ontwikkeling, de cysten vormen harde knobbels in de borst, die kan verscheidene centimeters groot.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 51 =