Phimosis (voorhuid): Oorzaken

21 October 2017

Bij phimosis (voorhuid), een onderscheid wordt gemaakt naar de oorzaken:

de fysiologische phimosis is ontwikkelingsgebied - dat wil zeggen: Het is volstrekt normaal, dat de voorhuid (voorhuid) bij de zuigeling en peuter niet kan terugtrekken. Voor de meeste jongens, de voorhuid verdwijnt op de leeftijd van drie tot vijf jaar door middel van natuurlijke veroudering processen op zich. Alleen wanneer de voorhuid dan nog is zo smal dat ze niet kunnen terugtrekken, gelegen waarschijnlijk een morbide primaire voorhuid voorheen.

Voor een secundaire littekens Vorhautverengung komen als oorzaken herhaalde ontsteking of gewelddadige acties vraag met scheuren, bloedingen of ontstekingen of littekens genezen. Een secundaire phimosis, bijvoorbeeld door voorbarig en gewelddadige Terug Speur de voorhuid voordoen bij baby's of kleine kinderen. Ook vaak ontstoken eikel of voorhuid kan de trigger voor littekens. Het littekenweefsel krimpt en verhardt iets, het bevorderen van de opkomst van een voorhuid vastzitten.

van alle Vormen van phimosis, een zogenaamd paraphimosis (Spaanse of kraag) gecreëerd. Dit gebeurt wanneer te strak voorhuid in de ingeschoven toestand back de eikel geplakt: Het vormt een pijnlijke vernauwing waardoor stroomt geen bloed meer, zodat er een zwelling ontstaat en je kunt niet terugkeren naar hun normale positie, de voorhuid met de hand. Dit kan gebeuren wanneer men verlegt de voorhuid phimosis ondanks de bestaande kracht achter de eikel. Bovendien kunnen er geslachtsgemeenschap, masturbatie of zelfs als gevolg van een erectie paraphimosis zijn.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 51