lymfoedeem Therapie

21 October 2017

In oedeemtherapie gericht zijn vooral bedoeld om lymfatische congestie te geven door decongestion ingetrokken. Voor de behandeling van lymfoedeem succesvol is, is het ook in het algemeen aan te raden om wat te doen Gedragscode Let op:

Als u een secundair (Dat wil zeggen, door verwonding, een operatie of iets dergelijks) verworven lymfoedeem, gaat om deze algemene maatregelen tegen de lymfoedeem zelf een Behandeling van de veroorzakende stoornis toegevoegd. Bijvoorbeeld, als een kwaadaardige tumor die verantwoordelijk is voor uw lymfoedeem, een dure therapie noodzakelijk.

Als uw lymfoedeem is erfelijk, kan geen behandeling van de oorzaak weg te nemen. zo'n primair lymfoedeem plaats maakt (als deze volledig is geëxpandeerd) een veeleisende behandeling decongestion nodig - complexe decongestive (PE). Deze bestaat uit vier pijlers:

de manuele lymfedrainage is een vorm van strelen massage. Het doel van deze behandeling is het lymfe verstopping in lymfoedeem verwijderen. Hier oefen je met de vingertoppen op de huid langs de lymfevaten een druk om het vastgelopen lymphatics legen. Begeleidende is een compressietherapie tegen een primair lymfoedeem gebruikt. Deze omvatten onder andere, steunkousen voor armen en benen. Via een continue, gelijkmatige druk op het onderliggende weefsel compressietherapie deblokkeert de lymfevaten.

Verder is een zogenaamd Intermitterende pneumatische compressie behandeling helpen met de druk laarzen van verschillende kopie van uw primaire lymfoedeem: In deze behandeling krijgt u Speciale medische Boots, het gedoseerde afdruk uitoefenen op de lymfoedeem en dus ontlasten de verstopte lymfevaten.

Daarnaast is er een kan behandeling tegen uw primaire lymfoedeem door bepaalde drugs helpen. Voor terugkerende ontsteking van de huid een langdurige behandeling met antibiotica kan nodig zijn. Afvoermiddelen (zgn. Diuretica) kunnen schadelijk zijn en bevorderen de vorming van oedeem in een lymfoedeem. Zij moeten dus permanent worden gegeven slechts in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld wanneer er andere ziekten die vereisen diuretica (bijvoorbeeld nierfalen, acuut hartfalen). 

Verder is het mogelijk lymfevaten chirurgisch te herstellen. Echter, deze methode is zeer uitgebreid en moet alleen worden gebruikt als u een bijzonder moeilijke primair lymfoedeem.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 71