Kruisband letsel (kruisband): Diagnose

21 October 2017

In een kruisband blessure (kruisband), kan de arts de buitenkant een diagnose op basis van de bestaande knieproblemen bieden. verscheidene bewegingsonderzoek, zoals de zogenaamde Lachman-test (typisch zoals de gescheurde ACL) kan aantonen of de overgang onzeker, knikken de gewrichten en de knie instabiel.

Toont bijvoorbeeld de zogenaamde Drawers tekens, waarbij de kruisband is: Als het mogelijk is om de tibia bewegen als een lade ten opzichte van het bovenbeen naar achteren (= achterkant Lade-markering) scheurt de kruisband; kan lopen echter vooruit (= voorzijde Drawer teken), is er een voorste kruisband scheuren. In de acute fase, maar het letsel gerelateerde pijn kan zo sterk zijn dat de gescheurde ACL diagnose moeilijk gebruik van dergelijke tests.

Fracturen uit te sluiten wordt geleverd met een kruisband blessure ook een diagnose te stellen X-ray onderzoek van de knie gebruikt. Röntgenstralen zijn echter niet geschikt om de gescheurde kruisband zelf vertegenwoordigen. Echter, in een voorzijde Kruisband van de benige bevestigingspunt van de kruisband gescheurde (V.A. bij kinderen) in individuele gevallen, wat te zien op de X-ray is.

door de kruisband zelf detecteren, is een magnetische resonantiebeeldvorming Geschikte (MRI), waarbij het kruis-band zichtbaar. mogelijk bijbehorende verwondingen Ook kan de arts de diagnose in dit onderzoek. Een knie spiegeling (artroscopie) krijgt een kruisband letsel zelden voor diagnosemethoden, maar gebeurt meestal met een gelijktijdige behandeling.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =