Baker’s cyste: behandeling

21 October 2017

Niet altijd een therapie nodig is op cyste een Baker's. Echter, het begin van pijn of andere klachten, een behandeling zinvol. Kortom, het conservatief - dat de niet-chirurgische - en operationele maatregelen beschikbaar.

Het doel van de behandeling is de zwelling en pijn in de knie permanent te elimineren. Ten eerste, de arts behandelt de cyste van Baker met conservatieve maatregelen - bijvoorbeeld met anti-inflammatoire geneesmiddelen. Deze verlichten vooral bij kinderen, de symptomen vaak permanent, zelfs als ze niet de werkelijke oorzaak te veranderen.

de symptomen met conservatieve behandeling echter niet verbeteren, is het zinvol om de gehele cyste operatief te verwijderen. Is de reden waarom de bekende Baker cysten een bewerking (bijvoorbeeld wanneer de meniscus schade) de vorming van cysten opnieuw kan voorkomen.

Conservatieve therapie - zonder chirurgie - is vooral gericht op de behandeling van Baker's cyste zich. Anti-inflammatoire geneesmiddelen De nadruk ligt hier, in het bijzonder niet-steroïdale drugs zoals ibuprofen of diclofenac.

Cortison bevattende producten zijn controversieel vanwege de talrijke bijwerkingen zijn echter soms gebruikt. De arts injecteert cortison preparaat vervolgens direct in de knie om het ontstekingsproces ter plaatse te stoppen. Hij kan zuigen de inhoud van cyste de bakker met een spuit en spoel de resterende shell met cortisone.

een Baker's cyste wordt gevormd niet krimpen zes maanden na conservatieve behandeling, is het raadzaam dat de gehele cyste verwijderen chirurgisch.

De in verband met het gewrichtskapsel Baker's cysten, moet de arts om ervoor te zorgen dat de handgreep wordt voorkomen, verbindt de cyste en het kniegewricht. Na de operatie, een laboratorium onderzocht de cellen van de verwijderde cyste op te sporen of uit te sluiten kwaadaardige tumoren.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 76 = 82