Dissociatieve identiteitsstoornis (meervoudige persoonlijkheidsstoornis en gooi; disorder): Therapy

21 October 2017

Tegen een dissociatieve identiteitsstoornis (meervoudige persoonlijkheidsstoornis) therapie gebruikt als doel een zo groot mogelijke welzijn en stabilisatie aan de getroffenen te bereiken. Of het nu een succesvol Integratie van deelidentiteiten vormt voorwaarde voor dit wordt beschouwd betwistVeel mensen die een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, verwerpen dit als het doel van de behandeling.

Indien nodig, is het mogelijk dissociatieve identiteitsstoornis door drugs behandeling (antidepressiva en kalmeringsmiddelen). Echter, dit werkt alleen voor de symptomen van - de oorzaken van meervoudige persoonlijkheidsstoornis blijven onaangetast door de behandeling met geneesmiddelen.

de Het vinden van een geschikte therapeut voor dissociatieve identiteitsstoornis vaak moeilijk. Ten eerste hebben veel verschillende persoonlijkheden slechte ervaringen met behandelingen op basis van valse diagnoses gehad. Ten tweede, het valt mensen met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, vaak moeilijk om het vertrouwen te winnen. maar dit is noodzakelijk om mee te doen met de therapie te krijgen.

Als u een dissociatieve identiteitsstoornis, is het raadzaam om een ​​therapeut te raadplegen om trauma therapie (Dat wil zeggen de behandeling van getraumatiseerde personen) gespecialiseerde is. In de meeste gevallen is het zinvol om de behandeling van de meervoudige persoonlijkheidsstoornis over meerdere jaren - een periode die vaak niet volledig te betalen voor de ziektekostenverzekering.

De gevraagde een dissociatieve identiteitsstoornis therapie bestaat uit verschillende fasen. De individuele behandelfases individueel verschillende lengtes en zie omstandigheden herhaald in plaats daarvan:

Wanneer de dissociatieve identiteitsstoornis wordt toegeschreven aan ritueel misbruik, met inbegrip van technieken voor mind control zijn in therapie te worden beschouwd kan: Dit kan bijvoorbeeld worden sekten gebruikt om slachtoffers te programmeren om zich te distantiëren. dan is een deprogramming nuttig zijn om deze check patroon te wissen.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1