Gastro-intestinale griep (gastro-enteritis, gastro-intestinale infecties): Preventie

21 October 2017

Degenen die willen een gastro-intestinale griep (gastro-enteritis, gastro-intestinale infectie) in het bijzonder te voorkomen, moet hygiënevoorschriften acht te nemen: De meeste van de ziekteverwekkers bereiken een uitstrijkje zijn handen over zijn mond in de maag en darmen. Daarom is de belangrijkste tip is: regelmatig handen wassen - bijvoorbeeld na elk toiletbezoek, maar zelfs na een luier verandering in uw kind.

Omdat een infectie kan gebeuren via besmet voedsel en drinken met gastro-intestinale griep, is het ook raadzaam om voldoende keuken hygiëne respect en al het eten - vooral vlees, vis en zeevruchten - durchzugaren goed.

Bijzondere voorzichtigheid is geboden bij het reizen - vooral wanneer het gaat in subtropische en tropische landen: Om er (een gastro-intestinale griep of Traveler's Diarreeom te voorkomen), kan het zinvol te doen zonder rauwe, ongeschilde groenten en fruit en om kraanwater te drinken in aanvulling op handhygiëne te maken. Nogmaals, vis en vlees goed gedaan alleen maar goed of eten gekookt!

© iStock

regelmatig wassen van de handen grondig: In gastro-intestinale griep, de belangrijkste maatregel om te beschermen tegen infectie!

Als er al een gastro-intestinale griep, is het belangrijk om de nodige maatregelen om de verspreiding van ziekteverwekkers te voorkomen. in de Krankhaus ziekenhuis hygiënische maatregelen deze toe te passen - zoals handschoenen, desinfecteren oppervlakken en handen, met behulp van apparatuur slechts voor één besmet en ga zo maar door. Als u gastro-enteritis thuis recupereren, kunt u het risico van besmetting voor andere Haushaltsmilglieder laag te houden door:

Om te voorkomen dat het maag griep, te verspreiden, dient u indien mogelijk verblijf in, zolang u besmettelijk bent. Kinderen met een besmettelijke gastro-enteritis kan gaan naar de opvang of de school totdat ze hadden geen diarree meer twee dagen.

een vaccinatie, die over het algemeen beschermt tegen gastro-intestinale griep, is er niet. Echter, er zijn vaccins tegen bepaalde gastro-enteritis ziekteverwekkers zijn beschikbaar - zoals het rotavirus. De vaccinatie tegen het rotavirus-infectie voor alle kinderen jonger dan zes maanden aanbevolen voor te vroeg geboren baby's. Het is een Schluckimpfung, de toediening vanaf de leeftijd van zes weken in twee of drie doses (afhankelijk van het vaccin) in een minimum van vier weken. Het is raadzaam om vroeg - uiterlijk op de twaalfde week van het leven - naar de immunisatie te beginnen.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 77