Ischias (ischias, ischias): Symptomen

21 October 2017

De voor ischias (ischias, ischias) zijn typische symptomen rugpijn in de onderrug (ter hoogte van de lumbale wervelkolom), de het been stralen - aan de achterkant van het bovenbeen naar de knie van de billen (in zeldzame gevallen tot de voet). vaak versterkte de sciatic pijn door hoesten, niezen of persen.

Indien - als gevolg van een hernia - wordt geknepen heupzenuw, is het meestal plotseling voor Sciatica: Symptomen van de geknepen heupzenuw - meestal intrekking of scheuren pijn - dan hevig. In sommige gevallen, ischias gelijktijdig plaatsvinden met een even plotse en hevige lumbago (lumbago), maar waar de pijn beperkt blijven op de rug: De klachten van dergelijke Lumbo-ischias Vervolgens vloeiend in een.

Maakte een geïrriteerde sciatic zenuwpijn, kan de bijbehorende ischias zijn spierspanning of Beperkingen op de mobiliteit komen. Niet zelden optreden wanneer ischias ook symptomen van zenuwbeschadiging op, bijvoorbeeld sense stoornissen (gevoelloosheid, tinteling, zogenaamde formicatie.) of verlamming. In ernstige ischias, een blaas of darm aandoeningen kunnen ook (zgn. incontinentie) Wordt gevormd.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 44 =