Køresyge (transportsyge)

21 October 2017

© Jupiterimages / Purestock

Kvalme, opkastning, svimmelhed - den såkaldte køresyge (køresyge), den rejseoplevelse markant dim - selv om det ikke er en sygdom som sådan. Man forstår alle de symptomer, der opstår, når kroppens reaktion på usædvanlige bevægelser og accelerationer.

Især dem på skibe (såkaldte. Søsyge), i bilen, i toget eller (sjældnere) i fly (såkaldte. Airsickness) det kan forårsage ubehag for nogle. næsten alle påvirkes én gang i sit liv af sygdom. I omkring 90 procent af tilfældene, symptomerne forsvinder af sig selv, når du ikke længere er udsat for den ukendte bevægelse. Normalt skal du også vænne sig til efter et stykke tid til den usædvanlige bevægelse, hvor de symptomer som regel stilne af. Til forebyggelse en køresyge, ofte nok simple foranstaltninger.

Ikke alle mennesker er lige følsomme over for forekomsten af ​​køresyge:

Kvinder er generelt mere påvirket af køresyge end mænd, især i begyndelsen af ​​menstruation eller under graviditeten. Sandsynligvis hormonelle påvirkninger spiller en rolle her.

Den psyke har en indflydelse: Hvem er bange for advarsel om, at det kunne blive påvirket af køresyge, går med en vis forventninger på turen. Dette kan tilskynde potentielle rejse problemer.

spædbørn er normalt ikke påvirket af køresyge, fordi det vestibulære system ikke er fuldt udviklet i det indre øre til dem. Oftest er køresyge er på 2- til 12-årige at se. Fra en alder af 50 kommer før dem sjældne.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 39