Søvngang (somnabulisme)

21 October 2017

© Jupiter-billeder / iStockphoto

Søvne (somnabulisme) er en tilstand, som forlod ofre i søvne, sengen og gå rundt eller nogle gange gøre mere komplekse ting.

Men også mindre iøjnefaldende adfærd under søvn, såsom

kan allerede tælle som søvne.

Hvis ofrene ud af sengen, når søvne, de vender tilbage de fleste af sig selv tilbage og sove der. Når steget, sleepwalkers gøre nogle mere kompleks klingende ting såsom:

Dette kaldes den såkaldte automatiserede handlinger.

Den søvne finder normalt sted i midten eller slutningen af ​​natten og normalt varer mere end et par minutter. Under episode af søvne normalt har øjne åbnet og en blank stare ansigtsudtryk.

Den næste morgen Søvngængere kan normalt ikke huske deres natlige aktiviteter. Somnabulisme hos børn er mere udbredt end hos voksne.

I virkeligheden, søvngængeri har meget lidt at gøre med denne dagligdags udtryk. Søvngænger flytte på deres natlige strejftog Selvom målrettet, men ofte ikke meget koordineret. De har som regel altid nødt til at køre lige indsatsen. Skader forårsaget af søvne er ikke ualmindelige - så falder sleepwalkers sommetider trapper ned, løbe ind i vægge eller snuble på møbler. Nogle sleepwalkers begynde i løbet af en natlig episode også at lave mad eller spise. De spiser frugt kan sammen med skål eller chokolade, herunder aluminiumsfolie.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 44