Alkohol: Effekt

21 October 2017

Hver slurk er alkohol gennem blodbanen fordelt i hele kroppen og der er virkninger, navnlig i hjernen. Der har alkohol med oplysningerne transmission af nerveceller (neuroner). Her er en dosis-afhængig frigivelse hormonet dopamin. Denne budbringer (neurotransmitter) er ansvarlig for den følelse af lykke i alkoholforbrug, som også forårsage andre afhængighedsskabende stoffer.

Alkohol passerer overvejende gennem tyndtarmen til blodstrømmen - i mindre mængder end maven og slimhinderne i munden og spiserøret. Hvor hurtigt denne indspilning er færdig, afhænger til dels af, hvor meget og hvad forbrugeren har tidligere spist. Så alkohol på tom mave vil handle hurtigere end efter at have nydt et solidt måltid.

Omkring 45 til 75 minutter efter at have drukket alkohol niveauet når toppen. Nu, leveren har meget at gøre, fordi det bygger det meste af alkohol langsomt.

Små mængder af alkohol går tabt gennem vejrtrækning, sved og urin. per time alkoholkoncentrationen i aftager blodet hos kvinder med omkring 0,13 promille hos mænd med omkring 0,15 promille. Indtil alkoholen fra et lille glas øl (0,25 l) eller fra en væske (0,04 l) fjernes, leveren tager omkring 1 til 1,5 timer.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1