Svært handicappede – hvem kan søge om det at anvende: svært handicappede?

21 October 2017

For at ansøge om svært handicappede, man vender som regel til den relevante pension kontor eller stat kontor. Den adresse, du får borgerne i byen. Her kan du ansøge om et alvorligt handicap, det bedste middel til oplysninger fra pensionskontoret ansøgningsskemaer.

Som svært handicappede, som er indehaver af en detekteret grad af obstruktion på 50 eller derover have. For at bestemme graden af ​​handicap og dermed retten til en handicappet Weis, vil den kompetente myndighed anmode medicinske rapporter og rapporter fra den primære sundhedstjeneste læger, specialister og hospitaler, der viser de sundhedsskadelige virkninger. For at dette kan køre problemfrit, er det vigtigt, fuldstændigt angive alle oplysninger om sundhedsproblemer og behandlende læger i ansøgningen.

Hvis du præsenterer dokumenter til dit helbred som certifikater, hospital rapporter, medicinske rapporter og laboratorieresultater selv, skal du sende det sammen med ansøgningen.

Disse dokumenter og data Sociale læger vurdere sundhedsstatus ansøgeren. Lægerne undersøge hver identificeret sundhed uorden individuelt og tildele hende en enkelt grad af handicap. Fra helheden af ​​alle individuelle kvaliteter, det samlede niveau for handicap er et resultat.

Denne Méngraden noteret på svært handicappede på bagsiden. Det kan ændre sig over tid, men denne ændring skal kontrolleres af sikkerheden kontor.

Der er to typer af tunge handicapkort: én green card og en grøn og rødt kort. Med de røde-grønne kortholdere kan diskonterede eller gratis brug offentlig transport. Hertil kommer imidlertid en token fra kommunen eller sikkerheden kontor for transport sociale skal købes. På det grønne-røde kort bemærkes også, om kortindehaveren har ret til at tage en ledsager (Erindringsmærke "B").

Retten til det grønne-røde kort for eksempel har mennesker med et handicap, døve eller blinde. Personer i hvis identitet markørerne "B" (Hjælpeløst) eller "bl" (Blind) er indtastet, token få gratis.

Siden januar 2013 giver svært handicappede i Kreditkort format. Kortet udstedes i højst fem år, men kan, hvis den stadig er til stede, den tilsvarende grad af handicap, forlænges. Hvis det ikke kan forventes, at der er en ændring i typen og sværhedsgraden af ​​handicappet, kan forsyningen myndighed også udstede et permanent identitetskort.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =