Faryngitis (ondt i halsen): Symptomer

21 October 2017

Akut pharyngitis (ondt i halsen) manifesteres ved andre symptomer end den kroniske form:

Pludselige pharyngitis symptomer tyder på en akut halsbetændelse ud. Typiske symptomer på akut pharyngitis (også akut pharyngitis kaldes) er stærk hals synkesmerter og synkebesvær. Derudover, ridser og forbrændinger svælget og føles tør. Halsen er udpræget rød i akut halsbetændelse.

Forårsaget af virus akut halsbetændelse normalt meget pludseligt begynder med feber og alvorlig halsbetændelse og hovedpine. Undertiden en akut pharyngitis er også forbundet med hoste og andre tegn på en kold såsom nasal inflammation (rhinitis) eller en sinus infektion (sinusitis). Ofte lymfeknuderne er hævede kæben ved den akutte pharyngitis.

Hvis pharyngitis symptomer overvejende efter længere tids kontakt med pharyngeale slimhinde irritanter forekomme en kronisk halsbetændelse før: Triggeren af ​​symptomerne ske tobaksrøg, alkohol, eller endda spørgsmålstegn tør luft.

Syge oplever en følelse af tørhed i almindelighed og nødt til konstant at rydde din hals. Du hoste fra tykke slim; kan forekomme som følge af betændelse i halsen til at hoste og en fornemmelse af fremmedlegeme i halsen (Globus syndrom). Af følelsen af ​​tørhed i halsen og gennem slim kan forårsage søvnløshed og en følelse af kvælning.

Den kroniske halsbetændelse kan være baseret på symptomer i tre former opdele:


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 42 =