28. graviditetsuge (graviditet & genert; uge)

21 October 2017

© iStock

I det 28. uge af graviditeten (SSW) barnet er cirka 37 centimeter (SFL) og vejer omkring 1100 gram. Med de 28 uger af den 7. måned af graviditeten og andet trimester ender.

Mellem 25 og 28 SSW SSW enhver gravid kvinde har også ret til en test for svangerskabsdiabetes. Dette gøres ved den praktiserende læge eller gynækolog. De gravide stiger til 50 g sukker (glukose opløsning) - efter en time, lægen sænker blod og bestemmer blodsukkeret. En værdi over 135 mg / dl indikerer graviditet diabetes (svangerskabsdiabetes). Den endelige afklaring derefter bringe en såkaldt Glucosetolerancetest (Glucosetolerancetest), som er mere kompleks. Her er blodglucoseværdien bestemt, og sober en og to timer efter administrationen af ​​75 gram dextrose.

Hvis der er en svangerskabsdiabetes før, er det ofte tilstrækkeligt til at omdanne kosten under graviditeten for at ordne det. Hvis det er nødvendigt, kan også indgives til fødslen af ​​insulin. Med fødslen og diabetes som regel forsvinder.

den omkostninger for både glukose test og glukosetolerance test for at tage forsikringsselskaberne i de senere år.

Toppen af ​​livmoderen (fundus) er i 28. uge af graviditeten (SSW) omkring tre finger bredder over navlen. Livmoderen er nu deformeres således at mere i den øvre del og er mindre plads i den nedre del. Det hjælper barnet at rigtige position for fødslen tage.

Du bør bemærke i den 28. uge af graviditeten!

Den stigende tæthed i livmoderen, den voksende vægt gravide mave og de kraftfulde spark og Knüffe barn tage mange mødre nu ofte ånde. Sæt nu og da en pause, gemme dine fødder op og få lidt hvile. At være gravid er ikke en sygdom, men i mange øjeblikke ekstremt udmattende.

Gradvist, en stadig tykkere fedtlag ophobes under huden af ​​barnet. I det 28. uge af graviditeten (SSW) vejer det været op til 1,100 g ved en størrelse på ca. 37 centimeter.

I mellemtiden barnet åbner øjnene, når det er vågen og lukker den, når det sover. det kan Forskelle mellem lys og mørke set gennem bugvæggen, men endnu ikke se klart. Ved den anden fødselsdag øjet vil blive stort set trænet. Sammenlignes med den voksne følelse af syne, men kun i børnehaveklasse. Således bør man henvende sig til en nyfødt op til mindst 20 centimeter, så det tydeligt kan se et ansigt. Desuden kan farverne ikke klar over, der varer indtil den er cirka to måneder gamle.

Hvis der endnu ikke er åbnet øjnene på dette tidspunkt, kan det indikere skadelige virkninger under graviditet, især på alkoholforbruget. gælder derfor i graviditet uden undtagelse: Holde sig væk fra alkohol!

Både størrelsen og vægten af ​​barnet udvikle mere individuelle med graviditeten skrider frem. Disse værdier kan derfor kun gennemsnit. Hvis dit barn fra disse værdier data er forskellige, der er ingen grund til bekymring.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2