Syndesmoseband: Giver stabilitet

21 October 2017

© Hermes

Michael Ballack, Marco Reus eller den tyske tennis es Andrea Petkovic - alle af dem var i stand til at deltage i en sportsbegivenhed på grund af en skade på syndesmosis ankel.

Den syndesmosis består af to dele: De forreste og bageste Syndesmoseband. Den bageste Syndesmoseband er meget mere stabil end den forreste - en krænkelse af syndesmosis derfor normalt påvirker den forreste Syndesmoseband.

Især front Syndesmoseband bidrager betydeligt til stabiliteten af ​​hele benet. Det ligger et par centimeter over anklen, holder den nederste skinneben og lægben.

Et kig på anatomien i ankel forklarer, hvorfor Syndesmoseband for stabiliteten af ​​benet er så vigtigt: Anklen er lavet tre knogler:

Skinneben og lægben sammen danner en slags hovedet "U-formet gaffel" for anker ben. Den Syndesmoseband forbinder skinnebenets med fibula, hvilket sikrer den nødvendige stabilitet i anklen.

Den Syndesmoseband er kun to til tre centimeter lang og cirka lige så bred som en finger. Alligevel er det især populært med fodboldspillere og fans ofte røre. Årsagen: En plan for syndesmosis har allerede kostet mange fagfolk på afgørende øjeblikke til at deltage i et spil.

en snoet under sport anklen meget stærke - for eksempel under en duel i fodbold - kan Syndesmoseband

Er at Syndesmoseband helt eller kun delvis revet, bliver det skinneben og lægben skubbes fra hinanden med hvert trin. Nå delvist forårsaget alvorlige smerter.

Grundlæggende kan du opdele i medicin skader på syndesmosis i tre niveauer af sværhedsgrad:

En Syndesmoseriss kan opstå, når en atlet vrides ankel kraftigt udad eller indad - for eksempel efter en udfordring, eller når han folder over med sin fod. Her er skinneben og lægben skubbet så langt fra hinanden, at Syndesmoseband den tunge byrde ikke længere modstå.

Nogle gange kan en Syndesmoseriss forekommer også efter et fald fra en vis højde. Ved den hårde konsekvenser, vil åg formelt delt, hvilket også Syndesmoseband påvirkes.

Normalt en Syndesmoseriss ikke forekommer som den eneste skade, men i Kombination med andre ledbåndsskader i anklen (Fx en ydre ligament). I meget sjældne tilfælde er der en såkaldt isoleret Syndesmoseriss.

Rive Syndesmoseband helt eller delvist, syge føler en meget stærk og skarp smerte. Når personen forsøger at vende sin fod til siden, smerten stiger. Den sårede ben kan ikke længere byrde efter en Syndesmoseriss. tilsættes

Hvis du har mistanke om en Syndesmoseriss bør straks begynde indledende behandling. Det betyder: Den, der overtræder Syndesmoseband i sporten, skal være så stadig cool på sportspladsen det angrebne ankel og højland.

Hvis Syndesmoseband strækkes eller rives være, er normalt en konservativ terapi. Her syndesmosis påvirket af en lavere ben bar og ved en understøttende eller gipsafstøbning i flere uger sederet og lindrer.

I en fuld Syndesmoseriss er en drift uundgåelig. Lægen oprindeligt syr syndesmosis sammen igen og derefter stabiliseret det med en skrue. Skruen sikrer, at den korrekte afstand mellem skinneben og lægben tilbage. Efter omkring seks uger lægen fjerner dem - efter at de syge kan begynde forsigtigt med en belastning træning.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 15