Spinal anæstesi: kejsersnit

21 October 2017

Spinal anæstesi er den kejsersnit (kejsersnit) en meget almindelig anæstesiprocedurer. Planlagt og såkaldte presserende kejsersnit udføres ofte i Tyskland i denne teknik. "skyndsomt" betyder, at der skal træffes barnet inden for en halv time på verdensmarkedet. (Kun den såkaldte akut kejsersnit"Nødsituation kejsersnit"), Hvor barnets liv eller moderen er truet, er altid en generel anæstesi (narkose) i stedet for en spinal anæstesi. Generel anæstesi virker direkte, således at den hurtigst mulige levering.

Den egnede metode til anæstesi i et kejsersnit afhænger således primært af obstetriske haster (Er det barn og mor godt?) Fra. For regelmæssige leverancer af patientens anmodning og anbefaling af narkoselægen spiller en rolle.

Vælge en spinal anæstesi for en kejsersnit, har den fordel i forhold generel anæstesi efter fordele:

Regional anæstesi procedurer såsom spinal anæstesi synes mindre tilbøjelige til at føre til komplikationer i både mor og barn under kejsersnit. Hertil kommer, at mødre er normalt meget tilfreds med denne metode. Alligevel kan der opstå de typiske spinal anæstesi uønskede bivirkninger.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1