Bodyplethysmo & genert; graphy: Implementering

21 October 2017

Eksaminanden sidder under bodyplethysmography i en lukket lufttæt kabine - svarende til en telefonboks - og inhaleres gennem et mundstykke, som er forbundet til en ekstern beholder. For at forhindre luft i at slippe ud gennem næsen, den person modtager en næseklemme. han ånder i undersøgelsen normal, hurtigere og dyb og slukker, således at de forskellige lungefunktion værdier kan detekteres nøjagtigt. Hertil kommer, som regel lægen resulterer i en såkaldt Lukning trykmåling ved. Til dette er mundstykket kortvarigt blokeret, og eksaminanden prøver ud mod denne hætte og inhalere. Under bodyplethysmography en sensor registrerer, hvor meget det respiratoriske strøm af eksaminanden er - det er den magt, hvormed han udånder til og fra. Ved de samme sensorer registrerer trykket i kabinen. Hvis brystet stiger i vejrtrækning og sænker, som forårsager en ændring i trykket. Et edb-program behandler de målte data og også tager hensyn til alder og køn af patienten. De beregnede resultater viser lægen, om den lungefunktion er normal eller ændres.

For de mest nøjagtige resultater af Bodypletysmographie er det vigtigt, at den person, følger godt de anvisninger, han har af investigator (f.eks "Træk vejret nu skal du være så dybt som du kan.").

Den Bodypletysmographie er en undersøgelse uden sundhedsrisiko. Der opstår hverken stråling stadig trykbelastninger. Opholder sig i glasset standen er ikke farlig; den lukkede dør kan åbnes når som helst.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 70